Akyazı'nın Pazarköy Mahallesi'nde ve birçok bölgede gerçekleştirilen asfalt kazıları ve yama çalışmaları nedeniyle hızla bozuluyor.
Aynı sorun, Kuzuluk Mahallesi'nde de yaşanıyor. Akyazı ilçe merkezi asfalta kavuşmadan Kuzuluk Pazarköy ve Güzlekte, birçok bölgede asfalt kesilip kazılarak yama çalışmaları başladı.
Milli servetimiz bu şekilde zarar görüyor. Ormanköy ile Karaçalılık arasındaki yol, yıl sonuna kadar Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenecek. Alt yapı çalışmaları başladı, SASKİ su hattının yenilenmesi için çalışma başlattı. Fakat elektrik direklerinin bazıları tahrip olmuş durumda. Bu direklerle ilgili gereken çalışmalar yapılmazsa, asfalt döküldükten sonra tekrar kazılarak bozulması kaçınılmaz olacak.
Bu sorunların çözülmesi ve milli servetin korunması için ilgili kurumların koordineli çalışması gerekirken ilçenin ileri yönelik şehir planı olması gerekmekte.