Market hırsızının sonu kötü oldu
Adapazarı'nda marketten hırsızlık yaptığı öne sürülen kişi çalışanlardan kaçtığı sırada tentenin kırılması sonucu yüksekten düşerek yaralandı.
Otomobiller çarpıştı: 6 yaralı
Kaynarca-Karasu karayolunda iki otomobil çarpıştı. kazada 6 kişi yaralandı.
Akyazı'da Öğretmenler Günü Kutlaması
Eğitim-İş Akyazı Temsilciliği, Öğretmenler Günü’nü yoğun katılımla gerçekleştirdiği samimi bir programla kutladı.
Sakarya'da çok sayıda hakim ve savcının görev yeri değişti
Adli ve İdari Yargı 2025 Yılı Mazeret ve Müstemir Yetki Kararnameleri yayımlandı. Kararname ile Sakarya'da çok sayıda hakim ve savcının görev yeri değişti.
Eski belediye başkanı Ahmet Soğuk cinayetinde sanıklar hakim karşısına çıktı
Ferizli eski Belediye Başkanı Ahmet Soğuk'un öldürülmesi ile ilgili tutuklu 4 sanığın yargılanmasına başlandı.
Sakarya'da zehir tacirlerine operasyon; Çok sayıda gözaltı
Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 kişi gözaltına alındı.
Orta Anadolu Otoyolu ile Akyazı bağlantı noktası olacak
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akyazı-Ankara arasında yapılacak Orta Anadolu Otoyolu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Oğlunu yatağında ölü buldu
Adapazarı'nda 44 yaşındaki Raif Çakır, annesi tarafından yatağında ölü bulundu.
Sapanca’nın sessiz çığlığı: Göl 3,5 metre kaybetti
Sapanca Gölü'nde su kaybı endişe verici boyutlara ulaştı. Gölün su seviyesi tam doluluk seviyesinden 3,5 metre aşağıya düştü.
Sakarya'da toplu ulaşıma dev zam geliyor; Fiyatlar belli oldu
Sakarya'da toplu ulaşıma yapılacak zam UKOME'den geçerek Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın onayına sunuldu. Zamla birlikte minibüs ve dolmuşlarda fiyatlar eşitlenerek sivil 30 lira, öğrenci 20 lira olacak.
Uyuşturucu operasyonu
Geyve'de bir eve düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.
İki çocuk babası eşi tarafından ölü bulundu
Karasu 41 yaşındaki adam, hastaneden dönen eşi tarafından evde ölü bulundu.
Büyükşehir’den önemli uyarı
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyemiz bürokratlarının ismini kullanan bazı şahısların yardım talebinde bulunduğu bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Büyükşehir Belediyesi veya kurumumuzun herhangi bir bürokratı adına talepte bulunulması söz konusu değildir” denilerek, vatandaşlara “itibar etmeyin” uyarısı yapıldı.
D-650'de kamyon yandı
D-650 karayolunda seyir halinde yangın çıkan kamyon küle döndü.
Halı saha maçı sonrası kalp krizi geçirip hayatını kaybetti
Sakarya'da halı saha maçında rahatsızlandığı belirtilen 40 yaşındaki Hakkı Çakmak, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.