10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

1 hafta içinde bu para bulunamazsa Vedat ölebilir

06-01-2020 16:01:51 - SAKARYA
1 hafta içinde bu para bulunamazsa Vedat ölebilir

Kemik kanseri ve lösemi teşhisi konulan 10 yaşındaki Vedat Tekin, en geç 1 haftaya kadar gereken para toplanıp ameliyat olmazsa ölebilir...

Hardal Burger Akyazı
Sakaryalı sosyal medya kullanıcıları, 10 yaşındaki Vedat Tekin için harekete geçti.
 
Tekin'e bir süre önce kemik kanseri ve lösemi teşhisi konuldu. Küçük çocuğun tedavisi için girilen arayış sonrası, ilik nakli yapılması için uygun donör bulundu. Ancak Vedat'ın ailesinin durumu olmadığı için iliğin nakil ameliyatı henüz yapılamadı.
Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar ve bir çok sayfanın paylaşımlarla yardım çağrısı yaptığı Vedat Tekin'in 1 hafta içinde 30 bin TL bulunarak tedavi edilmesi gerekiyor. Aksi halde Tekin'in ölüm riskinin yüksek olduğu belirtildi.
 
Tatangalar'ın yaptığı paylaşım şöyle:
 
Değerli Sakarya kamuoyu,
 
Kemik kanseri ve lösemi teşhisi koyulan 10 yaşındaki Vedat kardeşimizin 1 hafta içerisinde kemik nakli ameliyatı olması gerekmektedir.
 
Uygun donör ve ilik bulunsa da Vedat’ın ailesinin bu ameliyatı gerçekleştirmeye yetecek maddi gücü maalesef bulunmamaktadır.
 
1 hafta içerisinde 30 bin TL toplanmazsa geleceğimiz olan minik bir yavrunun hayata gözlerini yumması an meselesi olacaktır.
 
Daha önce Sakarya olarak bu konularda birçok kez birlik olduk ve başarıya ulaştık. Şimdi de Vedat’ın büyüyüp bu şehri tribünden sevmesi için BİRLİK OLMA VAKTİ!
 
TR64 0004 6008 3188 8000 0346 50
 
Oğuzhan Tekin (Babası)
 
 
 
Kaynak: Yenihaber
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks