ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Myfi'den Sınırsız İnternet Avantajı

10-05-2022 15:04:59 - İLANLAR
Myfi'den Sınırsız İnternet Avantajı

Taahhüt yok, Kota, Alt yapı derdi yok. Hızlı ve Ekonomik internet Akyazı'da

Altyapı olsun olmasın Myfi Size sınırsız fiber internet hızında ekonomik internet sağlıyor. Detaylı bilgi ve paketlerimizden faydalanmak için lütfen tıklayın. 
 
Telefon hattınız olsun olmasın Myfi, Akyazı’da bireysel ve kurumsal müşteriler için; Airfiber İnternet ile yüksek hızlı internet hizmeti veriyor. Taahhüt yok Kota yok. 
 
Paketlerimizi incelemek için tıklayın 
 
 
 
YÜKSEK KALİTEDE HİZMET
2013 yılından bu yana iletişim piyasasında genç, dinamik, ciddi ve lider bir firma olan Myfi, internet servis sağlayıcısı olarak dünya standartlarında yüksek kalitede hizmet sunuyor.
 
AKYAZILAR İÇİN EN İYİ ÇÖZÜM ORTAĞI
2018 yılında Akyazı'da abonelik çalışmalarına başlayan Myfi, bireysel müşteriler için; Airfiber İnternet ve voip telefon seçenekleriyle sabit internet ve sabit telefon hizmetleri sunuyor.  Myfi, alt yapısı ve interneti olmayan bölgelerde de Akyazılılar için en iyi çözüm ortağı oldu.
 
Myfi yeni nesil internet operatörü tercihi size sunuyor. Bireysel ve kurumsal müşterilerine ister alt yapılı, ister alt yapı derdi olmadan sahip olabileceğiniz fırsatları sunuyor.
 
KOTA YOK, TAAHÜT YOK, ALT YAPI DERDİ YOK
Kısa sürede Akyazılıların ilgisini çekmeyi başaran Myfi, kaçırılmayacak internet kampayasıyla sizleri bekliyor. 
 
İstediğiniz ay istediğiniz paketi almakta özgürsünüz. Alt yapı derdi yok. Paket aşım derdi yok. Kullanmadığınız ayların faturasını ödemek yok. Taahhütsüz fiber hızında internete kavuşmak için sizleri de Myfi'ye bekliyoruz. 
 
Kurumsal müşteriler için ise Airfiber İnternet ve voip telefon hizmetleri ile IP tabanlı ses ve iş kalitesini yükselten, uygun fiyat seçenekli, hayat kolaylaştırıcı çözümler sunanan MyFi, kurumsal kimliği, bilgi birikimi, konusunda tecrübeli teknik ekibi, hizmet kalitesi ile müşterilerine değerli iletişim çözümleri sunuyor.
 
Myfi ile dileyen telefon aboneliği yaptırmadan internet abonesi olabiliyor. Sizde ev ya da iş yeriniz için tamamen kotasız yüksek hızlı internete Myfi ayrıcalığı ile uygun fiyata sahip olun.
 
Formu doldurun arayalım bilgilendirelim. 
.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Aysel Yılmaz 2 yıl önce2022-05-11 13:13:34

Bilgi istiyorum

0
-0
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)