YÖNYAP YAPI
Ellidört Park

Kuveyt Türk dijital konseptli XTM Şubeyle Akyazı’da

19-02-2018 12:21:33 - İLANLAR
Kuveyt Türk dijital konseptli XTM Şubeyle Akyazı’da

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle katılım bankacılığının gelişimine katkıda bulunan Kuveyt Türk,Sakarya’daki dördüncü şubesini Akyazı’da açtı.

 Dijital şube konsepti XTM Şube modeliyle Akyazı’ya hizmet verecek olan Kuveyt Türk, Türkiye genelindeki şube sayısını 400’e yükseltti.
 
Katılım bankacılığının öncü kuruluşu Kuveyt Türk, yeni şubesini Sakarya’nın Akyazı ilçesinde açtı. Akyazı şubesiyle birlikte bankanınşube sayısı Sakarya’da dörde, Türkiye genelinde 400’e ulaştı.Son beş yılda 170'e yakın yeni şube açarak yüzde 85’i aşan coğrafi kapsama oranına ulaşan Kuveyt Türk,2018 sonuna kadar 15’i XTM Şube olmak üzere 30 yeni şube açmayıplanlıyor.Türkiye genelinde 5 bin 750 çalışanla hizmet veren Kuveyt Türk, yeni açılacak şubelerle birlikte yaklaşık 200 kişiye daha istihdam sağlamayı dahedefliyor.
 
Kuveyt Türk Akyazı XTM Şube yöneticisi Ali Gezici , yaptığı açıklamada, “Katılım bankacılığının öncü kuruluşu Kuveyt Türk, faizsiz finans sistemiyle Akyazı’nın ticari ve ekonomik hayatına dinamizm getirecek. Türkiye’nin 400’üncü, Sakarya’nın ise dördüncü şubesi olarak Akyazı’da müşterilerimize hizmet vermekten dolayı mutluyuz. Akyazı’da açtığımız XTM Şube, Kuveyt Türk’ün tamamen yerli iç kaynaklarla geliştirdiği inovatif bir üründür. Müşterilerimiz Akyazı XTM Şube’yle hem ATM hem de şube işlemlerini kendi başlarına da kolayca yapabiliyor. Müşterilerimiz diledikleri takdirde müşteri temsilcisine görüntülü bağlanarak işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde de gerçekleştirebiliyor. Tüm Akyazılı vatandaşlarımızı dijitalliğiyle adından çok söz ettiren XTM Şubemize bekliyoruz” dedi. 
 
Tüm müşterilerine katılım bankacılığı ilkelerine uygun yenilikçi ürün ve hizmetler sunan Kuveyt Türk,Senin Bankan, XTM Şube, Cebe Para Gönder, QR Kodla Para Çekme, 5/24 Hazine ve Altın Veren ATM gibi teknolojik çözümlerle müşterilerinin bankacılık hizmetlerini her an ve her yerde daha hızlı ve kolayca yapabilmesini sağlıyor. Bunun yanı sıraAltın Günleri, Altına Altın Katılma Hesabı, Çeyrek Altın Hesabı, Altın Veren ATM gibi ürünleriyle de altın bankacılığı alanında sektöre öncülük ediyor.
 
Türkiye’nin iki Ar-Ge merkezine sahip tek bankası olan Kuveyt Türk,geliştirdiği yenilikçi ürün ve hizmetlerle müşterilerine ve çalışanlarına kolaylık sunarken sektörün gelişimine de destek oluyor. Bu ürün ve hizmetler arasında Türkiye’de katılım bankacılığında bir ilk olan dijital bankacılık platformu Senin Bankan ve yine Türkiye’de bir ilk olan kira sertifikası (sukuk) halka arz işleminin uygulama modülü yer alıyor.Girişimciler ve FinTech geliştiricilerine daha kolay ve daha hızlı şekilde yeni uygulamalar geliştirmelerine imkân sunan API Market Platformu, BOA Bankacılık Platformu veXTM Şubeise öne çıkan hizmetler arasında bulunuyor.
 
Kuveyt Türk Katılım Bankası Hakkında
 
Kuveyt Türk, kurulduğu 1989 yılından bu yana katılım bankacılığı alanındaki özenliliğiyle ve yatırım alanlarındaki araştırmacılığıyla tasarruf sahiplerine ve iş adamlarına çağdaş, istikrarlı, güvenilir, kaliteli ve süratli hizmet sunmayı önceleyen, sürekli eğitim ve gelişimi kendisine ilke edinen bir kurumdur. Yurt içinde ve yurtdışındaki şubeleri ve muhabir bankaları vasıtasıyla, her türlü çağdaş teknolojik imkânları kullanarak, tasarruf sahiplerinin ve yatırımcılarının kaliteli hizmete hızlı şekilde ulaşmasını sağlıyor. Bugün itibariyle Türkiye genelinde 400 şubesiyle hizmet veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, yurtdışında ise Bahreyn şubesiyle ve Almanya’daki banka iştirakiyle faaliyetlerini tüm hızıyla sürdürmektedir.
Kuveyt Türk dijital konseptli XTM Şubeyle Akyazı’da

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks