İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Kış Bakımlarınızı Yaptırdınız mı?

15-11-2017 18:10:15 - İLANLAR
Kış Bakımlarınızı Yaptırdınız mı?

Havaların soğumasıyla birlikte araçlarınızda kış bakımı artık kaçınılmaz oldu.

Havaların soğumasıyla birlikte kış bakımlarının yapılması gerektiğini de hatırlatan SEKA Oto gaz yetkilileri, bakım yapılmayan araçların güvenli sürüşü engelleyeceğini, yakıt tüketimi ile kaza riskini arttıracağını hatırlattı.
 
 Aracınızda sabah çalışma zorluğu başladıysa, yolda benzine geçiyor veya sürüş esnasında stop diyorsa,  benzin performansına göre belirli bir güç kaybı yaşıyorsanız, uzun vadede sık sık arıza çıkarıyorsa, yedek parça ve motor garantisi istiyorsanız, Akyazı SEKA Oto gaz Bakım istasyonuna uğramanız yeterli!
 
KIŞLIK LPG AYARI YAPTIRDINIZ MI?
 
LPG’li aracınıza yazlık ve kışlık olmak üzere yılda en az iki sefer bakım yapılması gerektiğini biliyor musunuz?
Mevsimsel ısı değişiklikleri dolayısıyla LPG'li araçların yakıt performansında değişim görülür. Kış ve Yaz aylarında yapılan ayarlamalarla benzin tasarrufu sağladığınız gibi LPG tüketiminizde de gözle görülür bir düşüş sağlanmaktadır. Bu nedenle Kış ve Yaz aylarında aracınızın daha iyi verim sağlamasını istiyorsanız Montajını yaptırdığınız LPG kitini Seka Otogaz Akyazı Atiker yetkili servisinde bakım ve ayarını mutlaka yaptırın.
 
EGZOZ EMİSYONU YAPMADAN YOLA ÇIKMAYIN
 
İlçemiz küçük sanayi sitesinde faaliyetlerini sürdüren Atiker Yetkili Bayi olarak sıralı oto gaz sistemleri hizmeti veren SEKA LTD ŞTİ. 27190 sayılı “Egzoz Gazı Emisyonu Kontrolü Yönetmeliği” çerçevesinde Egzoz Gazı Emisyon Ölçüm Yetki Belgesi alan ilçemizde ilk ve tek firma olarak tüm araçların muayene öncesi gerekli olan Egzoz Emisyon ölçümü yapmakta ve Emisyon pulunu vermektedir.
 
YAKITINIZI MİNİMUMA İNDİRİN! Araç yakıtınızı %30'a kadar düşebilen ekonomik çözümler sadece SEKA OTOGAZ’da.  Atiker LPG dönüşüm sistemlerinin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, artık Direkt Enjeksiyon teknolojisine sahip FSI, TSI, GDI, TFSI motorlu araçlara LPG sistemi takılabiliyor.
 
Akyazı SEKA OTOGAZ LTD ŞTİ sahibi Selçuk Kılıç “Piyasada FSI, TSI GDI, TFSI teknolojisine sahip on binlerce araç LPG dönüşümünün keyfini çıkarmak için gün sayıyor. Direkt Enjeksiyon teknolojisine sahip araçlara takılan bu sistemler ortalama %25-30 civarında tasarruf sağlamaktadır. 
 
2016 yılında piyasaya çıkan bu yeni sistem Akyazı’da ilklerin öncüsü SEKA OTOGAZ LTD ŞTİ güvencesi ile aracınıza takılmayı bekliyor” dedi.
 
Performans olarak benzinden farksız olan bu sistem ile ekonomik sürüşün keyfine varacaksınız.
 
Seka Otogaz - Selçuk Kılıç
Adres: Akyazı Sanayi Sitesi L Blok No:6
Telefon: 0 (264) 418 35 88 - 0 (532) 769 40 13
Kış Bakımlarınızı Yaptırdınız mı?
Kış Bakımlarınızı Yaptırdınız mı?
Kış Bakımlarınızı Yaptırdınız mı?
Kış Bakımlarınızı Yaptırdınız mı?
Kış Bakımlarınızı Yaptırdınız mı?
Kış Bakımlarınızı Yaptırdınız mı?

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobilde ceset bulundu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup