YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Yılmaz Karaçayır Batakköy Mahallesi'nde Birlikte Büyük İşler Başaracağız

29-03-2024 21:49:52 - İLANLAR
Yılmaz Karaçayır Batakköy Mahallesi'nde Birlikte Büyük İşler Başaracağız

Batakköy Mahallesi Muhtar Adayı Yılmaz Karaçayır: "Birlikte Kazanacağız"

Batakköy Mahallesi'nin köklü isimlerinden Yılmaz Karaçayır, mahalle muhtarlığı için "Birlikte Kazanacağız" sloganıyla seçim çalışmalarını sürdüren Karaçayır, mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam standardı ve daha etkin bir temsil vaat ediyor.
 
Yılmaz Karaçayır, 1966 yılında Batakköy'de doğdu. Eğitim hayatını Batakköy İlkokulu, Akyazı Ortaokulu ve Lisesi ile Çanakkale Eğitim Yüksekokulları'nda tamamladı. 30 yıl boyunca Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak öğretmenlik ve idarecilik yaparak, mahalle halkıyla iç içe bir yaşam sürdürdü ve mahalle dinamiklerini yakından tanıma fırsatı buldu.
 
Adaylık süreciyle ilgili konuşan Karaçayır, "Mahallemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından biliyorum. 30 yıllık memuriyet tecrübemle, mahallemizi resmi kurumlarda en iyi şekilde temsil etmek için aday oldum. Mahallemizin daha yaşanabilir bir yer olması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Birlikte çalışarak, birlikte kazanacağız" dedi.
 
Karaçayır, mahalle sakinlerinden aldığı destekle ve güvenle adaylığını ilan ederken, "Batakköy Mahallesi'nin daha iyi bir geleceği için mücadele edeceğim. Mahalle sakinlerimizin yaşam kalitesini artırmak, sosyal ve kültürel etkinlikleri desteklemek, altyapı ve çevre düzenlemeleri yapmak için buradayım. Mahallemizi birlikte yöneteceğiz, birlikte kazanacağız" şeklinde konuştu.



İrtibat Telefon Numarası:
0545. 901 00 54

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Erdal 1 ay önce2024-03-29 23:20:02

Oh be.sonunda batakköyünde mahalle olduğunu,burdada insanların yaşadığını yetkililere duyurabilecek bir muhtar adayı çıkmış.umarım kazanır yılmaz hoca.

0
-0
Muallim 1 ay önce2024-03-29 22:37:21

Hayırlı bir işe adım atmışsın meslektaşım. Mücadeleci ruhunu iyi bilirim. Bu işi de en iyi şekilde yapabilecek ender insanlardan birisin. Hakkında hayırlısı olsun. Allah yolunu açık etsin.

0
-0
Paralarla ortadan kaybolan kuyumcu ile ilgili yeni gelişme
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Şimşek Halı Yıkama