Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Gelecekteki Hastalığı Teşhis Eden Cihaz Akyazı da

03-04-2017 17:30:09 - İLANLAR
Gelecekteki Hastalığı Teşhis Eden Cihaz Akyazı da

Vücut taramanızı, kapalı yerde kalma korkusu ve yatma mecburiyeti olmadan da yaptırabilirsiniz

Vücut taramanızı, kapalı yerde kalma korkusu ve yatma mecburiyeti olmadan da yaptırabilirsiniz
NLS ile hücresel vücut tarama ve erken tanı merkezi Ligioner Akyazı'da hizmete girdi. Kanser, Diabet, Koroner, Hiper Tansiyon ve diğer hastalıklarda erken teşhis kısa süreliğine 250 tl yerine 100 tl.
 
NLS Tekniği Nedir?
RUS fizikçilerin, kozmonotların sağlıklarıyla ilgili yaptıkları araştırmalar sonucunda geliştirilen ve dünyanın 34 ülkesinde kullanılan NLS (Non Lineer System) artık Türkiye’de. Cihaz, genetik yapınıza kadar inerek kalıtsal hastalıklarınızı ortaya çıkarıp size reçete sunmakla kalmıyor, gelecekte karşılaşabileceğiniz hastalıkların listesini de vererek dikkati sağlığınıza çekiyor.
 
MR’DA GÖRÜLMEYENLER
Dünyada “Metatron” adıyla da bilinen NLS, var olan ve gelecekte oluşma riski yüksek hastalıkları tam olarak tespit ediyor. Genel Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Kenan İpek, “Cihazla hastada zaten var olan ve yeni başlayıp birçok görüntüleme cihazında ortaya konulamayacak kanser oluşumlarına dair bilgiler edinilebiliyor” diyor. Kanserin ortaya çıkışı, vücutta birtakım yapıları yıkıyor ve başlangıç aşamasında MR ya da tomografi gibi görüntüleme yöntemleri bu oluşumu gösteremeyebiliyor. NLS ise vücudun tüm dokusunu okuyabilme özelliğiyle kişiye oluşabilecek kanser riskiyle ilgili bilgiler veriyor. Cihazın tanı süresi için 20-25 dakikanın yeterli olduğu, daha ciddi sağlık sorunları olanlar için ise 45 dakika ile bir saat arasında süre gerektiği belirtiliyor.
 
KAN TAHLİLİ YOK
NLS’nin hastalığı oluşmadan tespit etmesi “hayat kurtarıcı” olmasını sağlıyor. Kendisinde bulunan sağlık sorunlarını öğrenmek için check-up yaptırmak isteyen bir kişi, büyük efor harcayarak, kan tahlilleri yaptırmak ve bazı tanı cihazlarına girmek durumunda kalıyor. NLS tüm bu işlemleri çok basite indirgeyerek hastaya yarım saatlik tarama sürecinin sonucunda her tür sorunu göstererek “Sizin diyabetiniz var” gibi çıkarımlarda bulunuyor ve bunu tüm hastalıklara yönelik olarak yapıyor. Cihazın ortaya çıkardığı sonuçlardan sonra doktorlara düşen tedavi şeklini belirlemek ve gerçekleştirmek oluyor.
 
DETAYLI ARAŞTIRMA
Cihaz çalışmaya başladığı andan itibaren vücudun her noktasının kontrolünü yapıyor ve sorun gördüğü organa geri dönerek araştırmasını derinleştiriyor. Örneğin kalp damarlarında bir daralma fark etmesi durumunda o damarı tekrar kontrol ediyor ve oluşan rahatsızlığı en ince ayrıntısına kadar raporlayarak kontrolünü sürdürüyor.
 
BEYİNDEN YAYILAN BİLGİYE ULAŞIYOR
NLS, beynin yaymış olduğu “non lineer” dalgaları bir barkod gibi okuyarak beyinden yayılan bilgiye ulaşıyor. Nasıl ürünlerin barkodlarında bulunan çizgiler okutulduğunda, ürünün ne olduğu ve hangi ülkeden getirildiği görülüyorsa, bu cihaz da beyin dalgaları yoluyla kişinin vücudundaki tüm rahatsızlıkları okuyarak bu yolla bir check-up gerçekleştiriyor.
 
RADYASYON YOK
Cihazın en önemli özelliğinin tüm vücuda uygulanması ve hiç radyasyon içermemesi olduğu belirtiliyor. Sistem kontrole giren kişinin sağlık durumunu tüm yönleriyle ortaya çıkarıyor. Görüntüleme araçlarının içinde hareketsiz şekilde yatmak ve kapalı yerde kalma korkusu, çok sayıda hastanın kâbusuyken, NLS hastanın bu sıkıntıyı yaşamasını engelliyor ve kontrolünüz oturduğunuz yerde gerçekleşiyor
 
TEK KURAL VAR: EL VE AYAKLARI ÇAPRAZ TUTMAYACAKSINIZ
 * Hasta, cihaza girmeden 2 gün önce ilaç kullanımını kesiyor.
* Uygulamadan önce 15 dk dinlendiriliyor.
* Oturduğu koltukta başına kulaklık benzeri bir cihaz takıyor, istediği gibi hareket ediyor ve soru sorup konuşabiliyor.
* Sadece verilmiş olan dalga sinyallerini bozmamak için el ve ayaklarını çapraz hale getirmemesi isteniyor.
* Vücudunda platin bulunanlarda teşhiste başarı oranı az miktarda düşerken,
* Hamilelerden yayılan çift sinyal (bebeğin varlığı nedeniyle) karışıklığa ve teşhiste yanılmalara neden olabiliyor.
 
Adres : Gazi Süleyman Paşa Mahi 3004 Sj. No:3/1 Merkez Cami Yanı Akyazı/SAKARYA 
GSM: 0(542) 457 25 66 -  0(534) 070 37 48
 
Gelecekteki Hastalığı Teşhis Eden Cihaz Akyazı da
Gelecekteki Hastalığı Teşhis Eden Cihaz Akyazı da
Gelecekteki Hastalığı Teşhis Eden Cihaz Akyazı da
Gelecekteki Hastalığı Teşhis Eden Cihaz Akyazı da
Gelecekteki Hastalığı Teşhis Eden Cihaz Akyazı da
Gelecekteki Hastalığı Teşhis Eden Cihaz Akyazı da

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden