10 K Grup
Ellidört Park

Uçan Balıklar Böylesini görmediniz!

31-01-2010 13:42:00 - DÜNYA
Uçan Balıklar Böylesini görmediniz!

Bu Balıkaşr uçarak yol alıyorlar video

Özgür Adımlar

Bu balıklar diğerlerinden farklı. Kanada benzeyen yüzgeçleri sayesinde okyanus üzerine çıkarak bir dakika kadar uçuyor ve bu şekilde yol alıyorlar.

Uçan balıklar kanada civarında bulunuyorlar. Geçtiğimiz yıl ilkkez türkiyede Gelibolu açıklarında balıkçıların ağlarına takılan balıklar büyük merak uyandırmışlardı.

fotoğraf ve uçan bakıkların video görüntüleri için sayfayı çevirin.

 

 

UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
13 yıl önce2012-05-08 19:59:34

bu konuyu "hüsnü niyet" çerçevesinde değil de, "dinin sosyolojisi" bağlamında değerlendirmek lazım diye düşünüyorum. sosyolojisi olmayan din yaşayamaz., dini değerlerin toplum hayatında yaşanmadığı bir toplumda din de yaşama alanı bulamaz. bu tür etkinlikleri "vesile" olarak görmek lazım. amaç olarak değil. tabi ki, değerlerin sulandırılmasına hepimiz karşı olmalıyız. ama bunu yaparken güzeli övmeli, kötü olanı "güzel bir dil" ile uyarmalıyız. Ayrıca bu haftayı milletin gündemine sokan kimseler ise, bu ülkenin yetiştirdiği donanımlı alimlerdir. yetkin insanlardır. hem bir kişi değil, akademisyen topluluklardır. ismini zikrettiğiniz hocamız da tabiki muheteremdir. ama ictihadında yanılmış olma ihtimali de vardır, değil mi ?

0
-0
13 yıl önce2012-05-06 16:35:37

kevgir kardeşim, bizim bir tane bile kutlu doğumumuz yoktur. çünkü Hz.Peygamber, böyle doğum günü kutlaması falan yapmamıştır. eee ozaman ne olacak? mesele şu, Peygamberi milletingündemine sokma ve hatta resmi olarak gündeme getirme meselesidir bu. bu bir kazanımdır. genelde resmiyet içinde olmayan tuzu kurular bu meseleyi anlayamaz. bu gün okullarda "kutlu doğum" münasebetiyle resmen Peygamber(sav) anılıyor. bunun ne demek olduğunu bazı kesim bilir ama siz bilmezsiniz. ilmi siyaset denen birşey var.

0
-0
13 yıl önce2012-05-08 14:23:01

elekçi kardeşim hüsnü niyetlerinden şüphem olsa tepkim bu olmaz dı bunda hem fikiriz.Lakin ben akıl oyunları yapmıyorum ve bundan çekiniyorum kaynak gösteriyorum.Dini konuda alim sıfatını almış kişilerin bu konuda ki beyanlarına dikkat çekiyorum. unutmayalım ki hıristiyanlıkta da ruhbanlık hüsnü niyetle çıkarılmıştı. sonrada gelinen boyutu hepimiz biliyoruz.endişem şu ki; 12 eylül sonrası kutlanmaya başlanan bu haftanın dini değerlerle örtüştürülme çabasının islamda yerinin olmayışıdır ve türkiye dışındaki müslüman ülkelerde itibar görmeyişidir.

0
-0
13 yıl önce2012-04-27 17:04:13

Sait Kardeşim... bizim bir tane kutlu doğum günümüz var. Oda Rebüülevvell ayının 11 ini 12 sine bağlayan Mevlüt Kandili. Kur an ı Kerim ay takvimini esas alır.Papa XII. Gregor tarafından düzenlenmiş ve Türkiye de1926 yılında kullanma mecburiyeti dayatılmış takvim esas alınarak yapılan kutlama konusun da Ahmet Tomar hocanın A dan Z ye islami bilgiler adlı kitabının 310.sayfasına bakmanızı tavsiye ederim.

0
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden