Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

İsrail saldırılarının en kanlısı

19-11-2012 11:00:58 - DÜNYA
İsrail saldırılarının en kanlısı

Altıncı gününde ölü sayısı 95'e yükselirken, dün düzenlenen tek bir saldırıda 12 Filistinli hayatını kaybetti

Özgür Adımlar

İsrail'in Gazze'ye yönelik 'Bulut Sütunu' operasyonu altıncı gününe girerken, sivil can kayıpları da artıyor. Bu sabah itibariyle ölü sayısı 95'e yükseldi, yaralı sayısı da 500'ü geçti.

Hamas, İsrail'in gece boyunca devam eden saldırılarında 18 Filistinlinin öldüğünü açıkladı. Son olarak, İsrail uçaklrının bu sabah Gazze'nin güneyindeki bir yerleşim yerine düzenlediği saldırıda 1'i çocuk 4 kişi öldü, 30'dan fazla kişi yaralandı.

El Cezire'de bölgedeki sağlık çalışanlarına dayanarak verdiği haberde, Zeytun mahesindeki bir apartmanın İsrail uçakları tarafından vurulduğunu, saldırıda 2'si çocuk 3 kişinin öldüğünü duyurdu.

EN KANLI SALDIRI
6 günlük saldırıların en kanlısı ise dün yaşandı. İsrail F 16'ları tarafından fılatılan füzelerin şeyh Radvan mahesindeki 4 katlı bir apartmana isabet etmesi sonrasında 12 Filistinli hayatını kaybetti.

540 ROKET İSRAİL'İ VURDU
İsrail Ordusu'ndan yapılan açıklamada da 6 gün içinde 540 roketin topraklarına düştüğü, bunların 35'inin yerleşim alanına düştüğü, 310 roketin de Demir Kubbe tarafından önlendiği açıklandı. 6 gün içinde roketler nedeniyle 3 İsrailli hayatını kaybetti.

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden