Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Çift Ekranlı Windows 7 Dizüstü!

09-08-2010 10:40:00 - DÜNYA
 Çift Ekranlı Windows 7 Dizüstü!

Toshiba, dünyanın ilk çift ekranlı Windows 7 dizüstü bilgisayarı olan Libretto W100’ü duyurdu. Libretto W100, üçüncü çeyrekten itibaren sınırlı sayıda satışa sunulacak.

Özgür Adımlar

İki adet 17.8 cm (7’’) hassas dokunmatik ekranı bulunan Libretto W100, kendine has kullanıcı ara yüzü ile gelişmiş internet ve bilgisayar uygulamalarının tadını çıkarmak isteyen kullanıcılar için tasarlandı.
 
Yeni Libretto W100'ü bir kitap gibi dikey olarak tutulabilir, kolaylıkla yan yana çift sayfa gazetenizi okuyabilirsiniz. Aynı zamanda yatay olarak kullanıldığında üst sayfada bir belgeyi okurken, alt sayfada notlarınızı alabilirsiniz.

Alt ekran sanal klavye olarak da kullanılabiliyor. Dosyalar bir ekrandan diğerine küçük bir parmak hareketiyle kolayca sürüklenebiliyor.

Bir “netbook”tan daha hafif ve küçük olan Libretto W100’ün kablosuz bağlantı özelliği sayesinde internette gezinti yapmak, e-postaları kontrol etmek veya göndermek, sosyal paylaşım sitelerinde dolaşmak, gazeteleri okumak veya videoları seyretmek son derece kolay.
 Çift Ekranlı Windows 7 Dizüstü!

Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks