Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Binanın içinden Otoyol Geçiyor

13-04-2010 22:22:00 - DÜNYA
Binanın içinden Otoyol Geçiyor

Japonya Osaka´da bulunan bu binanın içerisinden otoyol geçiyor.

Hardal Burger Akyazı

Ayrıntılar ve fotoğraflar sonraki sayfalarda

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
9 yıl önce2015-08-12 02:32:40

1- Zeki insanın özelliğidir mizahtan anlamak. 2- Zeki insan kendine mizah yoluyla eleştirileri/hicivlere mizah yolu ile karşılık verir. 3- Burada yazılarınız içeriğine/üslubunuza yönelik eleştiriler yöneltmekteyiz. Bunu kendine hakaret olarak görmek tırnak içinde basitliktir. 4- Sosyal statünüzün ne olduğu umrumda değil. Sosyal statü ve konum bakımından kendini erişilmez zanneden anlı şanlı insanları birkaç dakikalık konuşma ile aslında ne kadar cahil olduklarını göstermekte üstüme yoktur ve örnekleri de çoktur. 5-Senin gibi çapı büyük ! eğitimcileri gördükçe fazla mütevazilik göstermenin yanlış olduğunu gördüm. ( vatandaş kemal)

5
-1
9 yıl önce2015-08-10 11:06:46

Sevgili dostlar.Yukarıda yazdığım makalemde "Çok iyi bir satranç ustası değilim." cümlesi ile başladım.Buna rağmen "Yenilmezlik" hesapları üzerinden, hakkımda yanlış kanaat geliştirerek yorum yapanlar var.Zaman zaman beni "Canlı Yayına"tartışmaya davet eden,bana ve benim gibilere "Konferans"vermeyi teklif eden ve en son da benimle "Satranç Oynamak"isteyen "Vatandaş Kemal"...Bu mağrur,kendini beğenen,kargadan başka kuş tanımayan ve hezeyan dolu halet-i ruhiyenizi çözdüm. Çünkü "Vatandaş Kemal"i bulmak,onunla muhatap olmak mümkün değil.İstediği gibi savurur.Bazıları poşe ile yüzünü gizler.Bazıları da "Vatandaş Kemal"olmakla.Ne dersiniz?Güzel bir taktik.Sakın beğenme kendini,deme var mi ben gibi...Eser bir muhalif rüzgar,savurur harman gibi...!

5
-0
9 yıl önce2015-08-11 09:19:45

Fethullah Gülen Örgütünün Bir mensubu, aşağıda görüldüğü gibi yazara saldırıda bulunmuş.Zaman Gazetesi yazarı Ateist Şahin Alpay ve İhsan Dağı'yı hiç okudun mu?"Gerekirse Ateistlere oy vereceğiz." diyen bu kişiler senin ağabeylerin değil mi?Doğu ve Güneydoğuda HDP'yi desteklediğinizi çok iyi biliyoruz.Gezi Kalkışmasında öncü rol oynadığınızı biliyoruz.Zekeriya Öz'ün attığı son Tiwitle PKK'ya sitem ettiğini,Gezi'de neden yardımcı olmadıklarını serzenişte bulunuyor ve şu anda Gürcistan'a kaçtı.Sen benim yüzüme tüküreceğine ve 1 cm sakalımla uğraşacağına,kendi siyaset ve inancınızın namusunu kurtarmaya bakın.Bizim haricilerle ve Haşhaşilerle kaybedecek vaktimiz yok.Halkın içerisine çıkacak yüzünüz olmadığı için,tükürecek zemin bulamıyoruz..

2
-0
9 yıl önce2015-08-09 21:24:42

Paralel yapı diye kasteddiğiniz cemaatse, cemaat mensubu bir kişi olarak söylüyorum: üzerimize atmaya çalıştığınız Hdplilik çamuru sizin üzerinizde bir ömür kalacaktır. Açılım açılım diye onların peşinden koşan sizdiniz.Cemaati çözüm sürecini baltalamakla suçluyordunuz. Herşeye rağmen çözüm süreci diyordunuz.Sadece HDP ile görüşseniz iyiydi, PKK ile görüşen, görüştüren sizdiniz.Çalan çırpan, adalatsiz davranan hep sizin tayfanız, farkında mısınız? Şimdi 1 cm sakal bırakıp hocalık taslıyorsunuz. Hdp'ye vermediğim oydan sebep bana iftira atan kişiler, ahirette sadece yüzünüze tükürmek isteyeceğim.

0
-1
9 yıl önce2015-08-07 19:39:13

İsmail kardeşimle satranç oynamak isterdim. Ne dersin İsmail ? Bence hiç fena olmaz. ( vatandaş kemal)

2
-3
9 yıl önce2015-08-06 14:56:16

yazarımızın görüşlerini ret etmemekle beraber hocamızın İslamın galebesinin gerçekleşmesi sadece ak partinin seçim kazanıp tek başına iktidar olmasına bağlı olarak göstermesi yanlış bir değerlendirmedir bediüzzamanın ifadesiyle"Azametli, bahtsız bir kıt’anın; şanlı, talihsiz bir devletin; değerli, sahipsiz bir kavmin reçetesi, ittihad-ı İslâmdır." çare türkler ve kürtler mensubu bulunduğu cemaat tarikat her neyse meşrepte değil maksadda birleşmeliler tek çare İttihad ı İslam Partisinin kurulmasıdır bugün bu şartlar ortaya çıkmıştır gün birlik olma zamanıdır Allah u Teala peygamberini ve sahabelerini tanımlarken fetih süresinin son ayetinde "onlar müminlere karşı çok merhametli küffara karşı ise çok şiddetlilerdir" diyor al işte çözümün kralı

2
-1
9 yıl önce2015-08-05 13:44:35

Masonların kullanmış olduğu "Usta"kelimesinden sözde rahatsız olan arkadaşa bak.Aslında bu arkadaşımız Cumhurbaşkanımızı zerre kadar sevmez."Zat-i Muhterem"tabiri kendisine has kalıplaşmış bir ifade.Bu ifedesinden kim olduğunu anlamakta zorlanmadım.Masonların kullandığı tabirleri hayatımızdan çıkarırsak o zaman hiç Türkçe konuşamayız.Mesela:Açılış,Akasya,Alamet,Gönye,Cetvel,Pergel,Alkış,Arşiv,Celse,Delege ve sonu gelmeyen daha bir sürü kelime.Ne olacak şimdi.Bu nedenle hesapsız yorumlarla lütfen bu sayfaları meşgul etmeyelim.Şablon ile yapılan değerlendirmeler hiç bir zaman sahibini yükseltmez.Söz ve ifadeler,kişinin aynasıdır.

1
-1
9 yıl önce2015-08-06 00:04:48

Alem adamsın va İsmail kardeşim. Hemen galeyana geliyorsun. Biraz sakin ol. Hemen parlama öyle :)) Fazla açık veriyorsun dikkat et. Satranç oyununda kontrolü-sabrı ve nerede nasıl hamle yapılacağını bilmen gerekir. Satranç oyunun taşlarını tanımadan benimle satranç oynamaya kalkarsan öfkeyle oturup alaya alınırsın işte :)) ( vatandaş kemal)

4
-2
9 yıl önce2015-08-05 09:32:23

"Usta"sözcüğü kimsenin tapulu malı değil.Türk Dil Kurumunun sözlüğünde yer alan her kelimeyi kullanabilirsiniz.Ali'nin yüzünden,Hz.Ali'yi kötülemek bir Müslümana yakışmaz.Masonların kullandığı sözcükmüş.Siz sözcüklere kafayı takacağınıza,masonların ürettiği ürünleri protesto edin de biz de sizi takdir edelim.Böyle ucuz ve gereksiz virajlara bizleri sokup zamanımızı israf etmeyin lütfen.

2
-1
9 yıl önce2015-08-04 21:28:17

Koskoca Cumhurbaşkanımıza masonların kullandığı usta sözcüğünü yakıştıramadım. Bir de Asrın Liderinin peşinden gittiğini söyler zat-ı muhterem. Bu ne yaman çelişki böyle İsmail kardeşim?

4
-2
9 yıl önce2015-08-04 01:03:37

1-Zat-ı Muhterem'in yazılarını tersten okumakta fayda var sevgili okuyucular. 2- ABD-İsrail-AB ve küresel sermaye PKK-HDP-İkinci Cumhuriyetçiler-Liboşların desteğini alan ve Türk milletine Çözüm/Açılım Süreci diye süslü ifadalerle sundukları Şer Planı'nın tutmadığını başta RTE ve PKK yöneticileri itiraf etmektedirler. 3- ABD bölgede kaybetmektedir. Mısır'da Sisi hükümeti ve Suriye'de Esad ile görüşme yapmaya zorlanmaktadır. 4- İran yapılan nükleer müzakerelerden güçlenerek çıkmıştır. Esad Suriye'de güç kazanmıştır. 6- Türkiye'de ise başkanlık sistemini hayal eden RTE güç kaybediyor. Açılım süreci sona erdi. 7- Küresel sermayenin ve güç odaklarının temsilcilerinin kaybetmesi yakındır. 8- Çözüm mü? Atatürkçü Dış Politika. ( vatandaş kemal)

4
-2
9 yıl önce2015-08-03 21:11:20

KİMMİŞ YAHU BU BÜYÜK USTA!

4
-1
9 yıl önce2015-08-04 12:58:44

Bizim köyde bir Hanefi amca vardı.Yıllar önceydi.O zamanlar çocuk denecek yaşta bir delikanlıydık.Köy meydanında jandarmalar Hanefi amcaya tüfeklerinin dipçikleriyle ha bire vuruyorlardı.Meğer bir ifadesi varmış karakolda.Bir kaç kez çağrıldı,gitmemiş.Hanefi amca biraz vurdumduymaz,zeka yönünden zayıf,kendi halinde vasatın altında bir insan.Götürmüşler jandarmalar.Bir süre sonra gelmiş köye.Köylüler Hanefi amcaya,"Yazık,çok yazık.Ayıp etmişler.Çocuğun yaşında jandarmalar sana dayak atmışlar.Sen de ifadeye gitseydin ya.Biraz da dayağı hak ettin."derler.Hanefi amca gülümser.Hiç bir şey olmamış gibi cevap verir:O kadar önemli değil.Pek acı duymadım ki....Bizim memlekette Hanefi amca gibilere "loboş" derler.Sosyal medyada kilere ne denir bilmem.

2
-2
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden