ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Küçücek'te cinayet kurbanına zor veda

15-08-2020 15:42:11 - CENAZELER
Küçücek'te cinayet kurbanına zor veda

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Küçücek'te kardeşi ile birlikte uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren 75 yaşındaki Selahattin Aydemir, son yolculuğuna uğurlandı.
 
Küçücek İstiklal Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda, 74 yaşındaki Z.K., iddiaya göre, daha önce caminin doğalgaz dönüşümü için tartıştığı Hayati Aydemir ve Selahattin Aydemir isimli iki kardeş ile karşılaştı.
 
Z.K. üzerindeki tabancayı çekerek iki kardeşe kurşun yağdırarak Selahattin Aydemir'i öldürdü. Hayati Aydemir'i ise yaralandı.
 
Saldırıda hayatını kaybeden Selahattin Aydemir'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alındı.
Aydemir'in cenazesi ilk olarak Küçücek İstiklal Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Selahattin Aydemir, Küçücek Cuma Camii Mezarlığı'nda toprağa verildi.
 
KÜÇÜCEK CUMA CAMİ MEZARLIĞI
 
 Z.K., ardından cami imamı Fatih B'yi de öldürmek istedi. Z.K'nın imama doğrulttuğu silah tutukluk yaparak ateş almadı. Saldırgan bu kez silahın kabzası ile imama vurmaya çalıştı. Ardından olay yerinden kaçtı.
 
Jandarma kaçan saldırganı yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.
 
Öte yandan katilin yıllar önce bir cinayet daha işlediği, cezaevinden Rahşan affı ile çıktığı öğrenildi.
Ürdüç
Küçücek'te cinayet kurbanına zor veda
Güven Yapı
Küçücek'te cinayet kurbanına zor veda
Küçücek'te cinayet kurbanına zor veda

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Abdullah TAŞKIN 4 yıl önce2020-08-15 23:00:33

Böyle bir insanın katili olmak ebediyen cehnnem hayatıdır... Selahattin abimiz biz sana şahidiz. Mevlam seni cemaline kavuştursun.

1
-0
Yorumcu 4 yıl önce2020-08-15 16:14:49

74 mu yazıyor bu nedir ya 74 yaş nasıl bir cinnet halidir 74 yaşında insan tavuk bile kesemez ayrı bir merhamet oturur insanın içine o yaşta .Rabbim herkese merhamet iman nasip etsin ölenlere Rahmet eylesin

0
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks