Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

İlçemizdeki Cenazeler

13-03-2018 10:02:48 - CENAZELER
İlçemizdeki Cenazeler

İlçemizde bugün 4 kişi vefat etti.

Özgür Adımlar
İlçemiz İnönü Mahallesi halkındna Kazım ve Selahattin Akdin'in yeğenleri, Keramet Akdin'in kardeşi, Okay ve Erbay Akdin'in babaları, Bayram ve Taner Akdin'in amcaları, Hoca Köyü Eski Muhtarı Ali Akdin'in amcasının oğlu Mehmet Akdin vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşildirek Camiinde kılınacak ikindi namazını müteakip Sütfabrikası yanı aile mezarlığına defnedilecektir. 
 
Okay Akdin 0533 955 47 36
 
İlçemiz Balballı Mahallesi halkından Avni ve unus Güçger'in abileri, Yaşar, Tabip, ve Galip Güçger'in babaları Zeki Güçger vefat etmiştir. Cenazesi bugün Balballı mahallesi camiinde kılınacak öğlen namazını müteakip aile mezarlığına defnedilecektir.
 
Yunus Güçger 0536 609 59 07
 
İlçemiz Düzyazı Mahallesi halkından Merhum Hacı Murat Özmert'in oğlu, Sütçü Rahmi, Fethi ve Fevzi Özmert'in babaları Hacı Sami Özmert vefat etmiştir. Cenazesi bugün Düzyazı mahallesi camiinde kılınacak öğlen namazını müteakip aile mezarlığına defnedilecektir.
 
Rahmi Özmert 0537 622 98 06
 
İlçemiz Kuzuluk Orta Mahallle halkından Hasan Yazgan'ın abisi, Ali ve Osman Yazgan'ın babaları, Muzaffet ve Ergün Yazgan'ın amcaları Hüseyin Yazfan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kuzuluk orta mhale kayışoğu yeşil camiinde kılınacak öğlen namazını müteakip merkez yeniköy aşağı mahalle aile mezarlığına defnedilecektir.
 
Ali Yazgan 0538 302 94 91
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks