İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

İlçemizdeki Cenazeler

12-12-2017 09:50:36 - CENAZELER
İlçemizdeki Cenazeler

İlçemizdeki Cenazeler

Hardal Burger Akyazı
İlçemiz Beldibi Mahallesi halkından Hasan ve Hüseyin Kahraman’ın abileri, Metin, Cemalettin, Fahrettin ve Cemil Kahraman’ın babaları Ahmet Kahraman vefat etmiştir. Cenazesi bugün Beldibi Mah. Caminde kılınacak öğlen namazı müteakip aile mezarlığına defnedilecektir. 
 
Oğlu Metin Kahraman 05365476085
 
İlçemiz Kuzuluk Mahallesi halkından Eski Muhtar Cilya Salih Kesecek'in oğlu,İsmet ve Şemsi Kesecek'in kardeşleri ,Nusret Çayır ve Reşat Durmaz’ın kayınbiraderleri Kemal Kesecek vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğlen namazı müteakip İstanbul Karacaahmet aile mezarlığına defnedilecektir.
 
Şemsi Kesecek 05355201517
 
Karapürçek ilçesi halkından Kazım ve Merhum Şoför Dursun Yavuz’un ağabeyleri, Recep, Veysel, Şaban ve İdris Yavuz’un babaları, Ahmet Özel’in dedesi, İlçemiz esnaflarından Süleyman Acar’ın kayınbiraderi Ahmet Yavuz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karapürçek ilçesi merkez camiinde kılınacak öğlen namazını müteakip aile mezarlığına defnedilecektir.
 
Süleyman Acar 0532 275 28 16
 
İlçemiz Yunus Emre mahallesi halkından merhum Yusuf Kaplan’ın oğlu, Mustafa, Yaşar ve Ergün Kaplan’ın babaları, Turan Güzeller ve Cavit Turan’ın kayınpederleri Şakir Kaplan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gazi Süleyman Paşa camiinde kılınacak ikindi namazını müteakip süt fabrikası yanı aile mezarlığına defnedilecektir.

Ergün Kaplan 0544 644 20 42
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden