İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

İlçemizdeki Cenazeler

27-01-2017 10:31:13 - CENAZELER
İlçemizdeki Cenazeler

Bugün aramızdan ayrılanlar 27.01.2017

Hardal Burger Akyazı

İlçemiz İnönü mahallesi eşraflarından Merhum Kunduracı Tayyar Sakönder'in eşi, Faruk ve Emekli öğretmen Nuri Sakönder'in anneleri, Faruk ve Cüneyt Sakönder'in babaanneleri, Adem, Habil, Hidayet , ve Rahmi Toy'un kız kardeşleri, Ramis, Aydın, İbrahim ve Mülayim Toy'un halaları, Şemsi, Sinan VE Sedat İnal, Özcan Sakönder ve Hüseyin Atik'in yengeleri, ilçemiz esnaflarından Sadettin Güleç'in kayınvalidesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gazi Süleymanpaşa camiinde kılınacak Cuma namazına mütakip aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye için Nuri Sakönder 0 546 869 57 30

İlçemiz Konuralp Mahallesi Akminare Halkından Merhum Mehmet Ermiş'in oğlu, Kani Ermiş'in kardeşi Muzaffer ve Murat Ermiş'in oğlu, Kani Ermiş'in kardeşi, Muzaffer ve Murat Ermiş'in abileri, Mustafa Kılıç'in kayınbiladeri, Zeki Ermiş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gazi Süleymanpaşa camiinde kılınacak Cuma namazına mütakip Süt Fabrikası yanı aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye için Murat Ermiş 0 505 384 33 34

İlçemiz Gazi Süleymanpaşa mahallesi halkından Merhum Hilmi Şanlar'ın oğlu, Mehmet Kurtoğlu, Zeki Yarımbaş, Zihni Güler, Dursun Altuntaş ve Selami Aydın'ın kayınbiladerleri Selçuk Şanlar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gazi Süleymanpaşa camiinde kılınacak Cuma namazına mütakip pazarköy aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye için Selami Aydın 0 543 971 84 34 

İlçemiz Yuvalak mahallesi Halkından merhum Ali Kurtoğlu'nun oğlu ,Ali Yusuf ,Mehmet ,Ahmet ve İsmail Kurtoğlu'nun kardeşleri ,Erdi ve Ferdi Kurtoğlu'nun babaları Yaşar Kurtoğlu vefat etmiştir. Cenazesi  bugün Yuvalak Cami Mah.caminde kılınacak ikindi namazı mütakip aile mezarlığına defnedilecektir.

Taziye için oğlu Ferdi Kurtoğlu 0 536 511 81 34

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)