YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

İlçemizdeki Cenazeler

25-01-2017 10:30:41 - CENAZELER
İlçemizdeki Cenazeler

İlçemizde bugün aramızdan ayrılanlar 25.01.2017

Özgür Adımlar
1- İlçemiz Fatih mahallesi halkından merhum Abdurrahman Güzel'in oğlu Belediyemiz eski personeli ve Saskiden  emekli Nesim Güzel ve Kenan Güzel'in kardeşleri Engin Güzel  vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gazi Süleymanpaşa caminde kılınacak öğlen namazına mütakip merkez aile mezarlığına defnedilecektir.
 
Taziye için Abisi Nesim Güzel  0 536 945 51 86
 
2- ilçemiz Gazi Süleymanpaşa  mahallesi Akminare halkından ,İsa ,Asım ve merhum Musa Baran'ın babaları ,Dursun, İsmail ve Osman Baran'ın amca oğulları ,Zekeriya, Recep ve Yusuf Baran'ın dedeleri İsmail Keskin'in kayınpederi Ziver Baran vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gazi Süleymanpaşa caminde kılınacak öğle namazı mütakip merkez aile mezarlığına defnedilecektir.
 
Taziye için oğlu Asım Baran 0 542 457 27 32
 
3- İlçemiz Altındere Gündoğan mahallesi halkından Fevzi ve merhum Mehmet Özcan'ın abileri Ahmet, Recep ve Nihat Özcan'ın babaları, Yaşar Özcan'ın amca oğlu, Mustafa ve Mehmet Kara'nın enişteleri Dursun Ali Özcan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Altındere merkez caminde kılınacak öğle namazı mütakip aile mezarlığına defnedilecektir.
 
Taziye için amcasının oğlu Yaşar Özcan 0 533 437 02 55
 
4- ilçemiz Güzlek mahallesi halkından ,merhum Mehmet Makamoğlunun kızı, Hasan, Ramazan ve Sadık Makamoğlunun ablaları Ayşe Makamoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Güzlek yukarı Mah.caminde kılınacak ikindi namazı mütakip aile mezarlığına defnedilecektir.
 
Taziye için kardeşi Ramazan 0 535 941 39 11
Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks