Kuzuluk orta Mahalle'de yaşayan Göksu ailesi 25 gün ara ile büyük acı yaşadı. Ailenin büyüğü Süleyman Göksu, 25 gün önce rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi.
Baba Göksu'nun ölümünden 25 gün sonra oğlu Hasan Göksu'dan da acı haber geldi. Bir süredir yakalandığı amansız hastalıkla mücadele eden Hasan Göksu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Dualarla Son yolculuğuna uğurlandı.
Kuzuluk Orta mahalle halkından merhum Canfer Göksu'nun torunu Niyazi, Osman, Mustafa, Burhan, Remzi, Ve Önceki Dönem Kuzuluk orta mahalle muhtarı Nuri Göksu'nun yeğenleri. Merhum Süleyman Göksu'nun oğlu Hüseyin Ve Adem Göksu'nun abileri Yaser Ve Yasin Göksu'nun Babaları Hasan Göksu'nun Cenazesi bugün Kuzuluk orta mahalle kayışoğlu yeşil camii'nde kılınan ikindi namazının ardından aile mezarlığına defnedildi.
Merhuma Cenab-ı Allah'tan Rahmet Yakınlarına Sabırlar Niyaz Ederiz.
Taziye
Oğlu Yasin Göksu : 0534 066 7709
Oğlu Yaser Göksu : 0535 282 7806