Ziraat Odasında Bayramlaşma

Kurban Bayramı nedeni ile bayramlaşmaların devam ettiği Akyazı’da Akyazı Ziraat odası Ticaret Odası ve Akyazı Ticaret borsası ortak bayramlaşma töreni düzenledi.
Akyazı Ziraat odası başkanı Şemsi Bayraktar konuşmasında Tüm İslam aleminin ve Akyazı halkının mübarek kurban bayramını tebrik ederim “ dedi.

Türkiye Ziraat odaları Birliği başkanı Şemsi Bayraktar’ın da katıldığı bayramlaşmaya yoğun katılım vardı.
Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Türkiye Ziraat Odaları birliği başkanı “seçim süreci başladı Türkiye’nin birlik ve beraberliği için fesat düşüncelerin artık son bulması lazım. Aday adayları ve adaylıklar açıklandıktan sonra bu şunu yapmış gibi söylemler olmamalı Atmosfere iyi düşünce salarsanız size iyilik olarak geri döner kötü düşünce salarsanız da aynı hızda size kötü olarak geri döner” dedi.
Bayramlaşmaya Siyasi Parti temsilcileri oda başkanları sivil toplum kuruluşu üyeleri muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ferhat Sağlam