ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Yola Fırlayan Küçük Çocuğa Minibüs Çarptı

09-11-2017 15:32:46 - AKYAZI
Yola Fırlayan Küçük Çocuğa Minibüs Çarptı

Akyazı Küçücek Caddesi’nde yola aniden fırlayan kız çocuğuna minibüs çarptı.

Hardal Burger Akyazı
Edinilen bilgilere göre Akyazı Küçücek Caddesi Ulutaş Market önünde Küçücek ‘ten Akyazı istikametinde giden minibüs, yola aniden fırlayan 8 yaşındaki Asude Yağcı'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle 8 yaşındaki Asude yolda 10 metre savruldu. Kazayı gören mahalle sakinleri olay yerine 112 ekiplerini çağırdı. 
 
Bir süre 112 ekiplerinin gelmesini beklediler. Zaman kaybı yaşanmaması adına Asude, yakınları tarafından arabayla Akyazı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Akyazı Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelerin ardından Asude Yağcı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Küçük Kızın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 
 
Aynı yolda daha öncede büyük kazalar yaşanmış bir kişi de hayatını kaybetmişti. 
 
Mahalle sakinleri defalarda dilekçe yazdıklarını, Küçücek Caddesi’nde kavşağın olduğu bölgeye kasis yapılmasını istediklerini ifade ettiler. Her ay rutin olarak bu bölgede maddi hasarlı ya da yaralamalı kazaların olduğunu vurgulayan mahalle sakinleri, başka canların canı yanmaması için bir an önce belediye ekiplerinin kasis yapmaları ve uyarı levhaları koymaları gerektiğini belirttiler.
 
Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.
Ürdüç
Yola Fırlayan Küçük Çocuğa Minibüs Çarptı
Akgün Restoran Çorba
Yola Fırlayan Küçük Çocuğa Minibüs Çarptı
Yola Fırlayan Küçük Çocuğa Minibüs Çarptı
Yola Fırlayan Küçük Çocuğa Minibüs Çarptı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
7 yıl önce2017-11-10 08:09:55

EYYY Hasan AKÇAN 1 yıldan fazla oldu söz verdiğin, bu bölgeye kasis yaptır, Çoluk çocuk yürüyemiyor arabalar çok hızlı gidiyor dedi sana mahalle sakinleri. Sende kaldırımları YAŞAR YAZICI döneminden kalma hala kaldırımı olmayan bu bölgeye kasis konusunda SÖZ verdin. Defalarca konun sana gelmesine rağmen hala yapmadın. Her gün bir kaza yada yaralanmanın olduğu bölgeden bahsediyoruz. Bu mahallede herkes okula çocuğunu yollarken endişelidir. Kaldırımsız yolda senelerdir okula gidip geliyorlar. Kaç babanın yada annenin canı yanması gerekiyor harekete geçmeniz için?

2
-0
Otomobilde ceset bulundu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup