YILDIRIM'DAN AKYAZILILARA TEŞEKKÜR
İkinci kez Sakarya milletvekili olarak seçilen Recep Yıldırım memleketi ve seçim bölgesi Akyazıda Ak Parti ilçe teşkilatında teşekkür ve basın toplantısı düzenledi.
İkinci kez Sakarya milletvekili olarak seçilen Recep Yıldırım memleketi ve seçim bölgesi Akyazıda Ak Parti ilçe teşkilatında teşekkür ve basın toplantısı düzenledi.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Toplantıya Recep Yıldırımın yanında Ak Parti Akyazı teşkilat Başkanı, Akyazı Belediye başkanı Yaşar Yazıcı, Altındere Belediye başkanı, Hendek belediye başkanı ve Küçücek belediye başkanı da hazır bulundular.
Toplantıda Recep Yıldırım ikinci kez seçilmelerinde yoğun çaba sarfeden teşkilat yönetimi ve görevlileriyle halka teşekkürlerini sundu. Yeni dönemde Akyazı,Sakarya ve Türkiye için artık daha köklü reformlara imza atarak çıtayı en yükseklere taşıyacaklarını ve Türkiye'de söz sahibi olacak konumlara getirmek için tüm gayretlerini sarf edeceklerini belirtti.
Ayrıca vatandaşlara muhtarlar eşliğinde tüm köyleri tek tek dolaşarak sıkıntılarına ve ihtiyaçlarına çare olacakları sözünü de verdi.
Daha sonrada Akyazı ilçe teşkilat bşk. Osman Karaoğlan teşkilata ve Akyazılılara teşekkürlerini beyan etti ayrıca Akyazılı milletvekilleri Recep YILDIRIM'ı bakan olarak görmek istediklerini dile getirdi.
Akyazı Ak Parti İlçe Teşkilatı'nda saat 14.00'de başlayan toplantı halkın; milletvekili Recep YILDIRIM,teşkilat başkanı ve belediye başkanlarıyla tebrikleşmesiyle 17:00'a kadar sürdü.
Haber A.Y.


