Yazıcı'dan Sporcuya Destek
Akbalık güreş sahası tesislerinde yapılan ve Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ile As Akyazı spor yöneticilerinin de katıldığı açılış töreninde
Akbalık güreş sahası tesislerinde yapılan ve Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ile As Akyazı spor yöneticilerinin de katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Başkan Yaşar Yazıcı Akyazı’nın geleceğini oluşturacak gençlerimizi her alanda olduğu gibi sporda da yetiştirmek görevimizdir. Öğrencilerin Yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirerek onları geleceğe hazırlamak aynı zamanda As Akyazıspora sporcu yetiştirmek için yaz spor okullarını faaliyete geçirdik dedi.
Başkan Yazıcı çocuklarımız değerli hocalarımız nezaretinde çalışarak kendilerinden beklenen neticeleri almaya çalışacaklar, kulüp başkanı olarak kendilerine her türlü destek vereceklerini de sözlerine ekledi.
B lisanslı beden eğitimi öğretmenleri Ramazan Hacıeyüpoğlu, Özcan Bulut, Metin Özmen, Âdem Aydın nezaretinde toplam 240 sporcu katılıyor.
1999–2000 doğumlu gençler haftada 3 gün 1996–1997–1998 doğumlu gençler ise haftada 5 ile 6 kez antrenman yaparak çalışmalarını yürütecek yaz spor okulu çalışmaları 25 Haziranda başladı 25 Ağustosta sona erecek.
Yaz spor okulu açılış öncesinde kayıt yaptıran tüm sporcular Dr. Engin Demir ve sağlık memuru Engin Eroğlu Tarafından sağlık kontörlünden geçirildi. Yapılan işlemin ardından törenle yaz spor kursu açıldı.
basın mensuplarının sorularını cevaplayan kulüp başkanı yazıcı geçen yıl dışarıdan transfer edilen sporcularla bütün bağlarını kopardıklarını bu yıl içe dönük ve bünyemizde ki sporcularla yeni bir takım oluşturmayı hedefliyoruz konuyu yönetimle görüşerek hocamız Mehmet Kopya ile devam etmek isteğinde olduklarını söyledi.






