Yaşar Yazıcı Vatandaşla Birlikte

Akyazı Belediyesi Başkan, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Daire Müdürleri ile birlikte vatandaşı birebir gezerek ve sorunları ile ilgilenerek çözüm bulacağı bir ortamda “Pazar Kahvaltıları” na başladı.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI, Belediye Meclis üyeleri ve Daire Müdürleri, Muhtarlar Derneği başkanı ve diğer mahe muhtarlarının katıldığı ilk Pazar kahvaltısı Eskibedil mahesinde yapıldı. Ortaklaşa kahvaltı programı mahe kahvesinde yoğun bir maheli katılımıyla gerçekleşti. Kahvaltı sonrası Eskibedil Muhtarı Abit TÜRKÖZÜ bir konuşma yaparak, “tüm misafirlerinize mahe halkı adına hoş geldiniz diyorum. Başkanımız ve ekibinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Mahemizde yapımı devam eden ve bitmek üzere olan camiimiz için Başkanımız Yaşar YAZICI’nın emeği büyüktür. Bundan sonra da desteklerini bekliyoruz” dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI ise ; “Akyazı Belediyesi olarak çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek,” Akyazı Belediyesi olarak hizmetlerimiz artan bir tempo ile devam etmekte, “Pazar Kahvaltıları” ise Akyazılılarla birlikte dertleştiğimiz dost sohbetlerimiz olacaktır. İlk Pazar kahvaltısını Eskibedil mahemizden başlatmaktayız. Bundan sonra da Pazar günleri diğer mahelerimizde bu uygulamaya devam edeceğiz. Eskibedil mahemizde yapılan ve yoğun bir gayret gösterilen camii inşaatına bugüne kadar çimento, kum, çakıl ve dolgu malzemesi desteğinde bulunduk. Bundan sonra da ihata duvarlarını, çevre düzenlemelerini belediye olarak biz gerçekleştireceğiz. Bu konuda desteğimiz tamdır”dedi. Kahvaltı ve sohbet sonrası Eskibedil camii inşaatını gezen Başkan YAZICI, çalışanlara kolaylıklar diledi.