Yaşar Akgün Bilgi Kültür Evinde Özel Öğrenci Seçme Sınavı

Akyazılı öğrencilere uzun süredir derslerine destek veren, öğrencilerin derslerinde başarıya ulaşmalarında büyük rol oynayan, Konusunda uzman eğitmenleri ve yüksek teknolojik sınıfları olan Akyazı Bilgi ve Kültür Evinden sonra geçtiğimiz aylarda aynı imkanlarla ve aynı teknik donanımlara sahip olarak açılarak hizmete giren, kısa sürede eğitim ve öğretim alanında başarılı işlere imza atmaya başlayan Küçücek Yaşar Akgün Bilgi ve Kültür evi İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ve Akyazı Belediyesi’nin de katkılarıyla Küçücek İlköğretim Okulu ve Küçücek Cumhuriyet İlköğretim Okulu 6-7-8 sınıftan  toplamda 105 öğrenci’nin katılacağı özel öğrenci seçme sınavı yapacak.

Yapılacak özel öğrenci seçme sınavlarında birbirleriyle yarışacak olan Küçücek İlköğretim Okulu ve Küçücek Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri  14 Ocak Salı günü  saat 09.00’da aynı anda verilecek startla seçme sınavına başlayacaklar.

Sınava katılacak öğrenciler sınavlarına kendi okullarında girecekler, Sınıflarda  sınav sorumluluğunu ise Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür Evi öğretmenleri üstlenecekler.