Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Vakıf’ta yapılan Operasyonda Cinsel Ürün Yakalandı

07-11-2017 17:59:32 - AKYAZI
 Vakıf’ta yapılan Operasyonda Cinsel Ürün Yakalandı

Akyazı Vakıf Mahallesi'nde cinsel ürün yakalandı

Özgür Adımlar
Sakarya Valiliğinden Basına verilen bilgilere göre 04.11.2017 tarihinde İl ve ilçe Jandarma ekipleri Akyazı ilçesi Vakıf Mahallesinde Çok sayıda Jandarma ekibinin katıldığı köpekli aramalarda tam 33 Bin 765 adet cinsel gücü arttırıcı malzeme ele geçirildi. Olaylarla ilgili olarak A.Y. , A.Y. , M.Y. ve A.Y. isimli (4) şüpheli gözaltına alınarak hakkında adli soruşturma başlatıldı.
 
AKYAZI İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ REKOR SAYIDA ÜRÜN ELE GEÇİRDİ
 
Yakalanan ürünlerin piyasa değeri 200 BİN TL civarında olduğu tahmin ediliyor. Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin sıkı takibi sonucu piyasaya sürülecek olan cinsel ürünler yapılan baskınla ele geçirildi. Akyazı'da gümrük kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda rekor sayıda cinsel gücü arttırıcı ürün Akyazı İlçe Jandarma Ekipleri tarafından yakalandı.
 
İŞTE SAKARA VALİLİĞİ  BASIN BİLDİRİSİ
 
VAKIF’TA TAM 33.765 ADET CİNSEL GÜCÜ ARTTIRICI MADDE YAKALANDI
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 04 Kasım 2017 tarihinde yapılan istihbari çalışmalar sonucu; Akyazı İlçesi Vakıf Mahallesinde Gümrük Kaçakçılığına yönelik olarak bir operasyon icra edilmiştir.
 
 İcra edilen bu operasyonda, cinsel gücü artırmak amacıyla poşetler içerisinde ambalajlı satışa hazırlanmış toplam (33765) adet tıbbi malzeme,  (1) adet ruhsatsız tabanca, (1) adet ruhsatsız av tüfeği  ve (31) adet 7.62 mm çapınca fişek ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgili olarak A.Y. , A.Y. , M.Y. ve A.Y. isimli (4) şüpheli gözaltına alınarak hakkında adli soruşturma başlatılmıştır.
 
Sakarya İl Jandarma Komutanlığı tarafından suçlu ve suç unsurlarına yönelik operasyonlara ısrarla devam edilecek olup, duyarlı vatandaşlarımızın 156 Jandarma İmdat telefonuna, kaçakçılık ve diğer olaylarla ilgili ihbarları zamanında bildirmeleri mücadeledeki etkinliği artıracaktır.
             
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
UB Group
 Vakıf’ta yapılan Operasyonda Cinsel Ürün Yakalandı
Ürdüç
 Vakıf’ta yapılan Operasyonda Cinsel Ürün Yakalandı
 Vakıf’ta yapılan Operasyonda Cinsel Ürün Yakalandı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Ticaret Bakanı Bolat Sakarya'da
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks