Trafo Yetersiz Gelince Tüfekle Nöbet Tutuyorlar
Sakarya’nın Hendek İlçesi Çamlıca Mahesinde yetersiz kalan trafo nedeniyle mağdur olan mahe sakinleri fındık sezonu olmasından dolayı hırsızlara karşı tüfekle nöbet tutuyor.
Çamlıca mahesinde 11 Ağustos tan beri elektrik sıkıntısı yaşadıklarını ifade eden Mustafa İçyüz “ Bir haftadan beri buzdolaplarını kullanamıyoruz elektriğin hiçbir şeyinden istifade edemiyoruz. Yetkililer Ağustos ayının 19 na kadar sorunu gidereceklerini belirttiler.
Mahe sakini Ahmet İçöz” yaşanan sıkıntıyı her akşam aynı saatlerde kesinti oluyor, işten geliniyor duş ihtiyacı olan duş ihtiyacını karşılayamıyor yemek yapılamıyor. Karanlık dolaysıyla fındık çalınma riski var “ dedi
Trafo yetersizliğinden elektrik kesintisi yaşayan Çamlıca Mahe sakinleri artan fındık fiyatları dolayısıyla hırsızlardan mahsullerini nöbet tutarak korumaya çalışıyorlar.
Video http://youtu.be/fioY07AX6Yc
Nuri Kuru




