Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

TIBBI NEBEVİ KONFERANSINA DAVETLİSİNİZ

11-05-2017 11:00:34 - AKYAZI
TIBBI NEBEVİ KONFERANSINA DAVETLİSİNİZ

Akyazı Belediyesi tarafından Hz Muhammed (S.A.V) in sağlıkla ilgili bizlere verdiği tavsiyelerinin bütünlüğünün anlatıldığı konferansa davet

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Belediyesi tarafından Hz. Muhammed (S.A.V)’in sağlıkla ilgili bizlere verdiği tavsiyelerinin bütünlüğünün anlatıldığı konferans eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun baldızı Tıbb-ı Nebevi uzmanı Hatice Misgenin anlatımıyla yarın 11 Mayıs Perşembe günü yarın saat 14.00’te Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleştirilecek.
 
Akyazı Belediyesi tarafından Hz. Muhammed (S.A.V)’in beden ve ruh sağlığı, beslenme, hareket, giyim-kuşam, tedavi ve sağlığı koruma konularındaki uygulama ve tavsiyelerinin bütünlüğü anlamına gelen ‘Tıbb-ı Nebevi’ konulu Konferans Programı 11 Mayıs Perşembe günü yarın saat 14.00’te Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde verilecek. Tıbb-i nebevi uzmanı olan Hatice Misge nin anlatımı ile yapılacak programda Hz. Muhammed (S.A.V)’in İslam’da sağlıkla ilgili verdiği tavsiyelere ve çok önemli bilgilere yer verilecek.
 
Tıbbı Nebevi Nedir?
Peygamber Tıbbı ‘İslam tıbbı’nın ahlaki esasları olarak kabul edilen Tıbb-ı Nebevi, Hz. Muhammed (Sas)’in beden ve ruh sağlığı, beslenme, hareket, giyim-kuşam, tedavi ve sağlığı koruma konularındaki uygulama ve tavsiyelerinden meydana gelmektedir. 
 
Konferansta Peygamber Efendimiz( S.A.V)’in sağlıkla ilgili bizlere tavsiyeleri anlatılacak.
Konferans programında Şifalar ile ilgili  Kur’andaki ayetler ve Peygamberimizin Hadislerini konu olacak. Konuşmacı olarak katılan Tıbb-ı Nebevi Uzmanı Hatice Misge’de “Kur’an ve Hadislerde Şifa, Hz Peygamber’in Tıp Alanındaki Uygulama ve Tavsiyeleri (Ateşle Dağlamak, Hacamat vs), Koruyucu Hekimlik, Enfeksiyon Hastalıkları ve Karantina, Anne, Çocuk Sağlığı ve Emzirme, Kişisel Bakım ve Hijyen, Kötü Madde Kullanımı ve Zararlı Alışkanlıklar, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Gıda Güvenliği, Sağlıklı Cinsel Hayat, Güncel Tıp ve İslamiyet, İnanç ve İmmünoloji, İbadetin İnsan Sağlığı Üzerinde Etkisi, Organ Bağışı ve Doku Nakli, Zaman Yönetimi ve Sağlık, Yaşlılık ve Bakım, Helal ve Haram Gıdalar, Sağlıklı ve Dengeli Beslenme, Alternatif Tıp ve İslam, Plastik Cerrahi ve İslam, Dua ve Ruh Sağlığı, Kan ve Kan Ürünleri Kullanımı ile Vakıf ve Tıp” gibi konu başlıklarında aydınlatıcı bilgiler verecek.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden