Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

TIBBI NEBEVİ KONFERANSINA BAYANLARDAN YOĞUN İLGİ

12-05-2017 16:18:30 - AKYAZI
TIBBI NEBEVİ KONFERANSINA BAYANLARDAN YOĞUN İLGİ

Tıbbı nebevi konferansına Akyazılı bayanlar yoğun katılım gösterdi

Özgür Adımlar
Akyazı Belediyesi’nin Kültürel etkinlikler kapsamında bayanlara yönelik düzenlediği ve Hz. Muhammed (S.A.V)’in sağlıkla ilgili bizlere verdiği tavsiyelerinin bütünlüğünün anlatıldığı Tıbbı- Nebevi konferansı eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun baldızı Tıbb-ı Nebevi uzmanı Hatice Misge’nin sunumuyla Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde gerçekleştirildi. Program’a bayan izleyiciler yoğun ilgi gösterdi.
 
Akyazı Belediyesi tarafından Kültürel etkinlikler kapsamında düzenlenen Tıbb-ı Nebevi konferansında Hz. Muhammed (S.A.V)’in Tıp Alanındaki Uygulama ve Tavsiyeleri (Ateşle Dağlamak, Hacamat, vs), Koruyucu Hekimlik, Enfeksiyon Hastalıkları ve Karantina, Anne, Çocuk Sağlığı ve Emzirme, Kişisel Bakım ve Hijyen, Kötü Madde Kullanımı ve Zararlı Alışkanlıklar, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Gıda Güvenliği, Sağlıklı Cinsel Hayat, Güncel Tıp ve İslamiyet, İnanç ve İmmünoloji, İbadetin İnsan Sağlığı Üzerinde Etkisi, Organ Bağışı ve Doku Nakli, Zaman Yönetimi ve Sağlık, Yaşlılık ve Bakım, Helal ve Haram Gıdalar, Sağlıklı ve Dengeli Beslenme, Alternatif Tıp ve İslam, Plastik Cerrahi ve İslam, Dua ve Ruh Sağlığı, Kan ve Kan Ürünleri Kullanımı ile Vakıf ve Tıp Şifalar ile ilgili Kur’an’daki ayetler ve Peygamberimizin Hadisleri konu alındı. Temel anlamda bu konuların bütünlüğü anlamına gelen ‘Tıbb-ı Nebevi’ konulu Konferans Programında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun baldızı Tıbb-ı Nebevi uzmanı Hatice Misge konuşmacı olarak katıldı. 11 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te Akyazı Sosyal Gelişim Merkezinde düzenlenen Tıbb-i Nebevi konferansına bayan izleyiciler yoğun ilgi gösterdi. Tıbbı Nebevi uzmanı Hatice Misge konferansta Hz. Muhammed (S.A.V)’in İslam’da sağlıkla ilgili verdiği tavsiyelere ve çok önemli bilgileri anlatırken izleyenleri de anlattıkları ile mest etti. 
 
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Derya Aksima Konferans programı sonrasında Tıbb-ı Nebevi uzmanı Hatice Misge’ye kâinatın efendisi Hz Muhammed (S.A.V)’’in zamanından bugüne ulaşan bu değerli bilgileri anlattığı ve bilgilendirdiği için Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan adına çiçek vererek teşekkür etti.
Marmara Göz
TIBBI NEBEVİ KONFERANSINA BAYANLARDAN YOĞUN İLGİ
Marmara Göz
TIBBI NEBEVİ KONFERANSINA BAYANLARDAN YOĞUN İLGİ
TIBBI NEBEVİ KONFERANSINA BAYANLARDAN YOĞUN İLGİ

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)