Teknolojinin genç mucitleri Akyazı’dan çıktı
Sakarya Göz Doktoru

EğitiJAM sürecinde “Hafıza Kaybı” adlı oyunla finale kalmayı başaran öğrenciler, yaratıcılıkları ve teknik becerileriyle zirvenin öne çıkan ekipleri arasında yer aldı.

Yazılım, yapay zeka ve havacılık gibi ileri teknoloji alanlarına ilgi duyan gençler, yalnızca fikir üretmekle kalmayıp bu fikirleri somut projelere dönüştürmeleriyle takdir topladı. Özellikle “Hafıza Kaybı” oyunu, hem kurgusu hem de geliştirme süreciyle katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Zirve boyunca atölye çalışmaları ve iş birliklerine aktif katılım sağlayan öğrenciler, farklı şehirlerden gelen akranlarıyla bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak kendilerini geliştirme fırsatı yakaladı. Akyazı Ahi Evran Ticaret MTAL öğrencileri, sergiledikleri performansla gençlerin üretken, çözüm odaklı ve yenilikçi bireyler olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.