ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Teknofest Başlıyor

07-09-2018 13:03:09 - AKYAZI
Teknofest Başlıyor

Teknofest İstanbul, 20-23 Eylül’de İstanbul Yeni Havalimanı’nda yapılacak.

Özgür Adımlar
TürkMedya’nın medya sponsorluğunu üstlendigi Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest İstanbul, 20-23 Eylül’de İstanbul Yeni Havalimanı’nda yapılacak.
 
Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest İstanbul, Türkiye Teknoloji Takımı (T3 Vakfı) ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 20-23 Eylül’de Istanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenecek.TürkMedya’nın medya sponsorlugunu üstlendiği Teknofest İstanbul; Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarının yanı sıra havacılık gösterileri, seminerler, uluslararası girişim zirvesi ve aktiviteleri ziyaretçilerine sunacak. Festivalin en önemli bölümünü ise 12 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmaları olusturacak.
 
BAGIMSIZ TÜRKİYE İÇİN
 
Star'ın haberine göre, yarısmacı takımlara, hazırlık sürecinde kendi projelerini gelistirmeleri için teknik malzeme desteği verilerek, gençlerin teknoloji gelistirmeleri desteklenecek. Teknofest İstanbul’un yarışmalar ve etkinliklerle dolu renkli ve enerjik festival alanının görseli paylasıldı. Festivalin resmi sosyal medya hesabından paylasılan mesajda “Herkesi, gelecegin teknolojilerinin dogdugu yere bekliyoruz” ifadesi yer aldı. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Baskanı Selçuk Bayraktar da Twitter hesabı üzerinden bir paylasımda bulunarak “Tam bagımsız Türkiye için hayal et, arastır, gelistir, üret” mesajını paylastı.
 
KATILIM ÜCRETSIZ
 
Festival, Türkiye’nin milli teknoloji hamlesinde önemli rol oynayan kurulusların destekleriyle düzenleniyor. Teknofest Istanbul’un teknoloji yarısmaları Aselsan, Baykar, IGA, Isbak, Roketsan, TAI, Türk Hava Yolları (THY), TÜBITAK ve TÜRKSAT başta olmak üzere pek çok önemli kurumun desteğiyle düzenlenecek. Katılımın ücretsiz olduğu festival ile Türkiye’nin milli teknoloji hamlesini gerçekleştirmesi hedefleniyor.(Akşam)
Marmara Göz
Teknofest Başlıyor
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks