10 K Grup
Akyazı Panjur

Tefecilere operasyon: 8 gözaltı

05-03-2022 13:42:40 - AKYAZI
Tefecilere operasyon: 8 gözaltı

İstanbul merkezli Sakarya'nın da dahil olduğu 3 ilde tefecilere yönelik operasyonda 8 şüpheli yakalandı.

Özgür Adımlar
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları borçlandırıp baskı, cebir ve şiddet yoluyla haksız kazanç sağlayan ‘tefecilere’ yönelik çalışma gerçekleştirdi. Yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’un Maltepe ilçesinde 2 Eylül 2020 tarihinde “Nitelikli Yağma-Çek, Senet tahsilatı”, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma”, “Tefecilik”, “Kasten Yaralama” ve “6136 SKM” suçlarına karışan 8 şüpheli tespit edildi. Çete üyelerinin tespiti için uzun süre devam eden teknik ve fiziki takibin ardından zanlıların yakalanması için geçtiğimiz çarşamba günü İstanbul, Ankara ve Sakarya’da eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Baskınlarda 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda; mağdur vatandaşlara ait senetler, silah ve bu silahlara ait mühimmat ile 74 şişe kaçak alkol ele geçirildi.
Operasyon kapsamında yakalanan 8 şüpheli İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Zanlılar emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından dün adli makamlara sevk oldu. Mahkemeye çıkarılan ve savunmaları alınan şüphelilerin 3’ü tutuklanarak cezaevine konuldu. 5 kişi hakkında ise adli kontrol hükümleri uyarınca serbest bırakıldı.
Sakarya Beton

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Akıllanalım 3 yıl önce2022-03-07 00:00:34

Arkadaş! Aç kalın ama kimseden borç almayın.

1
-0
Vatandaş 3 yıl önce2022-03-06 12:24:42

tefecilerin hepsini atın içeri devlet malvarlığınada el koysun akıllansınlar milletin kanını emen vampirler onlar

1
-0
Asgari ücretli 3 yıl önce2022-03-05 21:37:59

cok güzel hareketler bunlar. beter olsunlar. milletin kanını emenlerin yeri cezaevi

1
-0
mfş 3 yıl önce2022-03-05 14:00:00

bunlar karıncalar. asıl fillere laf etsenize. bankalara hadi buyrun hodri meydan. tefecinin faizcinin soyguncunun başı onlar. onlara bişe desenize. bankaya giren enayi müslümana da sözüm çokta neyse. tefeciliğin ağababası bankalardır. onlarıda haber yapın

1
-0
Bungalov havuzunda boğulan 4 yaşındaki Ardıç toprağa verildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

allday akyazı