Tarihi Akbalık Güreşleri 2016 Yılı Ağası Caymaz

Akbalık Ayşecik yağlı güreşleri 2015-2016 yılı güreş ağalığı için başvuran Akyazı Öztürk Gıda market sahibi Mehmet Öztürk,  Akyazılı iş adamı Abdullah Taşkın, Karapürçek Tırcılar kooperatifi başkanı Aydın Sert,  İş adamı İdris Caymaz arasında kıyasıya geçen rekabet sonunda Ağalığı 100 Bin lira bedelle kazanan isim 2014 - 2015 yılı güreş ağası İdris Caymaz oldu.

Caymaz " Reklam yapmak peşinde değilim, Böyle güzel bir organizasyona destek vermek hem ilçenin tanıtılmasında hem de sporun yaygınlaşması için başvuru yaptım, 2016 yılında da ağalık bize nasip oldu. Hakkımızda hayırlısı olsun dedi.

Akbalık stadına, Akbalık yağlı güreşlerine yapmış olduğu maddi ve manevi katkılarla gönüllere taht kuran 2014- 2015 Güreş ağası İdris Caymaz bu yıl 53.sü yapılan güreşlerde Ağalık görevini yerine getirerek ve Akyazı’ya olan desteğini tam vermiş bir şekilde ağalık koltuğunda oturdu.