TAGEP Kursiyerleri İftarda Yemeğinde


Akyazı Belediyesi tarafından başlatılan ve kurslarda başarılı olan Tagep kursiyerleri Şerefiye'de Akyazı belediyesi tarafından iftar yemeği verildi. Tagep kursuna katılan 75 kursiyer ve aileleri ile birlikte dere ağzı tesislerinde düzenlenen iftarda yorgunluklarını attılar.

Yemekte Belediye başkanı Yaşar Yazıcı kursiyerleri kutladı ve inandığımız bir dava için birlikte yola çıktık bu proje ilçemiz ve sizler için önemli bir ekonomik getiri sağlayacaktır. Özellikle kapalı seracılık sistemine geçtiğimizde Antalya'yı geçeriz. Bölgemizin yıldızı oluruz bu inançla hepinizi kutlar bundan sonra kursta öğrendiklerinizle bundan sonra uygulama ve üretme safhası başlayacaktır. Burada öğrendiklerinizi tarlada uygulayacağınıza eminim hepinizi kutluyor ve tebrik ediyorum dedi.
 
İlçe tarım müdür Murat Özer de yaptığı konuşmada 45 günlük kurs dönemi başarı ile sonuçlanmış olup hepiniz kursta gösterdiğiniz önemi bundan sonraki yaşamınızda ve üreterek göstermenizi bekliyoruz amacımız üretmek ve ekonomiye Katkı sağlamaktır ürün elinizde para cebinizde bu sloganı hiçbir zaman unutmayın. Ürettiğiniz sürece sizler ve ilçemiz kazanacaktır. " dedi.

Yemekte bir konuşmada yapan gazeteci Kenan Certel de projenin önemine işaret ederek "bu projeye başlangıçta pek sıcak bakmıyordum ancak takip ettiğim kurslarda gördüklerim benim bu fikrimi değiştirdi. Hepiniz azimle bu projeye sahip çıkıyorsunuz. Bu projenin kesinlikle devam ettirilmesi gerekir. Bunu da sizler başaracaksınız. Projeyi hayata geçiren başta belediye başkanımıza ve ilçe tarım müdürlüğü ile işkura ve halk eğitimi merkezine teşekkür ediyorum "dedi.
Program sonunda kursiyerler tarafından kurs öğretmenlerine çeşitli hediyeler takdim ederek teşekkür ettiler.
 
 
Ethem ACAR