Sultan - Abdulkadir Kur’an Kursu’nun Temelleri Atıldı

Kuzuluk’da yapımına başlanılan Sultan - Abdulkadir Kur’an Kursu temel atma töreni Kaymakam Kamuran Mustafa Bı, eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz ve protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Sultan - Abdulkadir  Kur’an Kursu temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çevre cami imam hatipleri tarafından Kur’anı Kerim okunarak devam edildi. Kur’an-ı Kerim okumasının ardından Sultan -  Abdulkadir Kur’an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Demirci açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından dualar ile beton atma törenine geçildi. Betonun dökülmesi için betona ilk Kaymakam Kamuran Mustafa Bı bastı.
Temel atma törenine kaymakam Kamuran Mustafa Bı, Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan,  İlçe Emniyet Müdürü Bülent Ay,  Kuzuluk Mahe Muhtarı Murat Altuntaş, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.