Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

SUBÜ’de ilk dersler verildi

30-09-2022 17:04:48 - AKYAZI
SUBÜ’de ilk dersler verildi

SUBÜ Akyazı Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO’da 2022-2023 eğitim-öğretim güz yarıyılı ilk ders etkinlikleri ile başladı.

Özgür Adımlar
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) 2022-2023 güz yarıyılına ilk ders etkinlikleri ile merhaba dedi. Kariyer Merkezi’nin koordinasyonunda üniversitenin tüm birimlerinde gerçekleşen etkinliklerde öğrenciler alanında yetkin isimlerle buluştu.
 
Akyazı ve Hendek’te ilk dersler başkanlardan Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Akyazı Sağlık Hizmetleri MYO’da gerçekleşen ilk ders etkinliğinde  Akyazı Kaymakamı Yakup Güney ve Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan öğrencilerle buluştu.
 
Etkinlikte öğrencilere seslenen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Akyazı 94 bin nüfuslu güzel bir ilçe. İnşallah birlikte yapacağımız çalışmalarla hayatınıza güzel hatıralar kazandırmış olacağız. Yeni dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. Hendek MYO’daki ilk ders ise Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından verildi. Etkinlikte konuşan Başkan Babaoğlu, “Öncelikle Sakarya’mıza, Hendek’imize hoş geldiniz. İlçemiz Türkiye’nin sanayi ve ticaret merkezi olan Marmara bölgesinde, stratejik bir konumda yer almaktadır. Tarihi ve kültürü ile kadim bir huzur şehri olan Hendek’imiz sanayisi, tarımı ve doğal güzellikleri başta olmak üzere eğitimde, kültürde, sporda ve sanatta fark yaratmaktadır. İlk görüşte İlçemizi ve Hendek Kampüsümüzü küçük bulmuş olabilirsiniz fakat gezdikçe dolaştıkça ve Hendek’i tanıdıkça daha da seveceğinizi düşünüyorum. Hepinize yeni eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Etkinlik sonunda öğrencilere yemek ve tatlı ikramında bulunuldu.
Akgün Restoran Çorba
SUBÜ’de ilk dersler verildi
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cahil 2 yıl önce2022-10-01 10:35:48

Âhhh hasan hocam kimlere bıraktın bizii.....

0
-0
Muhalif 2 yıl önce2022-10-01 08:08:41

Böyle bir etkinliğin dünyada eşi benzeri yok. İnşallah ilk secimlerden sonra bunu kaldıracağız. Belediye baskanini sadece belediye projelerinde göreceksiniz. Gitsin asfalt dökerken, çöp toplanırken selfie çeksin. Sanki çok ünlü biriymiş gibi öğrencilerle fotoğraf çektiriyor. Bildiğin devletin memuru.hic bir özelliğiyle. Seçime bağımsız girse kazanır miydi? Yüzde 1 yanlışlıkla verilen oylardan alırdı. Bu ragmen sürekli şov.

3
-0
AKYAZI 2 yıl önce2022-09-30 21:56:37

Hayırlı olsun. Vatana millete hayırlı olsunlar inşallah

0
-0
Kent merkezinde dehşet: İki kişiyi silahla vurdu
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden