Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

SOSYAL POLİTİKALAR KURULU YÖNETİMİ TOPLANDI

03-05-2019 16:56:43 - AKYAZI
SOSYAL POLİTİKALAR KURULU YÖNETİMİ TOPLANDI

Başkan Bayraktar, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan TOBB Camiası içerisinde olmak bizlere onur veriyor.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar  TOBB 75.  Genel Kurul öncesinde geçtiğimiz sene  74.Genel Kurulda  seçildiği ve TOBB merkezinde 30 Nisan Salı günü yapılan  Sosyal Politikalar Kurulu Yönetim  Kurulu toplantısına  katıldı.

Başkan Bayraktar, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan TOBB Camiası içerisinde olmak bizlere onur veriyor.   TOBB Merkezinde yapılan Sosyal Politikalar Kurulu Yönetim  Kurulu  toplantısında Ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda göz önünde bulunarak  günümüz sosyal politikaları hakkında görüş ve önerilerimizi TOBB Yönetim Kuruluna sunulmak üzere  rapor haline getirdik. Hazırladığımız raporu 75.  TOBB Genel Kurul değerlendirmek üzere  Başkanı Hisarciklioğlu’na teslim ettik.Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar  TOBB 75.  Genel Kurul öncesinde geçtiğimiz sene  74.Genel Kurulda  seçildiği ve TOBB merkezinde 30 Nisan Salı günü yapılan  Sosyal Politikalar Kurulu Yönetim  Kurulu toplantısına  katıldı.

Başkan Bayraktar, Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan TOBB Camiası içerisinde olmak bizlere onur veriyor.   TOBB Merkezinde yapılan Sosyal Politikalar Kurulu Yönetim  Kurulu  toplantısında Ülkemizin içinde bulunduğu şartlarda göz önünde bulunarak  günümüz sosyal politikaları hakkında görüş ve önerilerimizi TOBB Yönetim Kuruluna sunulmak üzere  rapor haline getirdik. Hazırladığımız raporu 75.  TOBB Genel Kurul değerlendirmek üzere  Başkanı Hisarciklioğlu’na teslim ettik.

Akgün Restoran Çorba
SOSYAL POLİTİKALAR KURULU YÖNETİMİ TOPLANDI
UB Group
SOSYAL POLİTİKALAR KURULU YÖNETİMİ TOPLANDI
SOSYAL POLİTİKALAR KURULU YÖNETİMİ TOPLANDI

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks