Sırrı Veysel Pelen Akyazı Belediye Başkan aday adayı oldu

Yerel seçimler yaklaşırken partilerde aday adaylığı başvuruları sürüyor. Akyazı Belediye Başkan aday adaylığı için adaylığını açıklayan bir isimde Akyazının tanınmış iş insanı Sırrı Veysel Pelen oldu.
 
Yeniden Refah Partisi'nden Akyazı Belediye Başkan aday adayı olan ilçenin sevilen, güler yüzlü ve kişiliğiyle tanınan Sırrı Veysel Pelen,  Akyazı Buğdaylı Mahallesi'nde dünyaya geldiğini, Buğdaylı İlkokulu Akyazı İmam Hatip Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Lisesi mezunu olduğunu ifade etti.
 
İş hayatına inşaat sektöründe başlayan Pelen İnşaat, Pelen Yapı Market ve Pelen Emlak olarak tanınan Akyazılı genç iş adamlarından Sırrı Veysel Pelen, eğitim ve spor camiasında çeşitli yerlerde görev aldığını söyledi.
 
Yeniden Refah Partisi'nin kurulduğu günden bugüne kadar partinin bir çok biriminde görev aldığına dikkat çeken Sırrı Veysel Pelen; "
 
Akyazı İlçe Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttüğüm süreçte aday adaylığı başvurusunu yaptım.
 
Sektörüm gereğince Akyazı'nın her bir sokağı, mahallesi ve köylerinde iş yaptığımdan tüm sorun ve sıkıntının bilincindeyim. Çözümler noktasında projelerimle hazır haldeyim" dedi.