Sirk 2.Kez Akyazı’da
Akyazı ilçesine gelen Troya Sirki minikler ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.
Akyazı Kapalı Spor Salonunda birbirinden güzel gösterilerle büyük beğeni toplayan sirk gösterisinde, sihirbazlar, ateşbazlar, palyaçolar, eğitimli sirk hayvanları, kaya adamlar, akordeon şov ve dev piton yılanları gösterisi yapıldı.
Cumartesi günü iki seans olarak düzenlenen sirk gösterisine gelen minikler patlamış mısır alarak heyecanla ve merakla yapılan gösterileri izlediler.
Troya Sirki genel sanat yönetmeni Tolga Kepenekli Akyazı’ya ikinci gelişleri olduğunu belirterek” Akyazı’ya ikinci gelişimiz gösterilerimize ilgi bizi memnun etti. Akyazı Belediyesine katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Akyazı’da bu gösterileri belirli aralıklarla daha kapsamlı yapmayı istiyoruz” Diye açıklamada bulundu
Nuri Kuru









