Seminer Sonu Marifetler Ortaya Çıktı

Bu çalışmalarda bir hafta süresinde program veli ve öğretmenlere tanıtıldı ve gönüllü velilerle çalışmalar 9 Mart tarihinde 1. Oturum şeklinde başlatılıp olup geçen sene Ahmet Hasnun ilköğretim okulunda başlayan çalışmanın devamı şeklindedir.

 Çalışmalar format ör rehber öğretmenler Yüksel Coşkan, Erkan Coşkun, Ferit Ele, Serap Avkıran ve Firdevs Çolak Türkmen tarafından verilecektir. Program nisan ayı sonunda verilecek sertifika töreni ile son verilecektir.

Çalışmayı yapan veliler öğretmenler mutlu aileler mutlu toplumları oluşturur bu çalışmaları seneye farklı okullarda devam ettireceğiz dediler. Toplam 41 velinin katıldığı program veliler tarafında çok beğenildi.

Anladığımız şu ki bizler aslında ne kadar marifetli olduğumuzun farkında değilmişiz burada aldığımız seminerlerde kendi kişiliğimizi yakaladık ve ne kadar marifetli olduğumuzu keşfettik.