ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Selahattin Demirtaş’ın eşine yönelik yapılan çirkin paylaşıma gözaltı

14-06-2020 14:33:34 - AKYAZI
Selahattin Demirtaş’ın eşine yönelik yapılan çirkin paylaşıma gözaltı

Hardal Burger Akyazı
Twitter hesabı üzerinden HDP’nin tutuklu eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş aleyhine çirkin paylaşımda bulunan şüpheli Sakarya Akyazı'da gözaltına alındı.  
 

Tutuklu eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a yönelik bir kullanıcı tarafından yapılan çirkin paylaşım, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün, "Başak Demirtaş'a yönelik çirkin paylaşımı kınıyor, bu ahlaksız ve tahkir edici eylemi en ağır şekilde lanetliyorum" dediği paylaşım sonrası Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı, hesabı kullanan şahıs olduğu öne sürülen kişinin Sakaryalı Vedat Yazıcı  olabileceğini ve bu şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Vedat Yazıcı  ise bu hesabın kendisine ait olmadığını iddia etti. 

Vedat Yazcı ile karıştırıldı Vedat Muti’nin kim olduğu bilinmezken, Sakarya İli Akyazı İlçesi’nde  Vedat Yazcı’nın olaya adının karışması farklı yorumları da beraberinde getirdi.

Ben değilim
Twitter’de yoğun paylaşımlar nedeniyle kendi sosyal medya hesabı Facebook’tan açıklamada bulunan Vedat Yazıcı;
“Hakkımda çıkan tüm suçlamalar asılsızdır! Twitter da yapılan paylaşımlardaki şahıs ben değilimdir. VEDAT MUTİ’ye aittir Kesinlikle benimle alakası yoktur. Gerekli işlemler başlatılacaktır” paylaşımında bulundu.

Sosyal Medyada bazı hesaplardan sistemik olarak Vedat Muti hesabının Ak Parti eski belediye başkanı Yaşar Yazıcı’nın yeğeni Vedat Yazıcı şeklinde iddialar atılarak Ak Parti ye yönelik paylaşımlar yapılmaya başlandı.

Konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatarak Vedat Yazıcı gözaltına alındı. İlgili soruşturma sürüyor. Teknik inceleme sonucu kişinin kim olduğu ortaya çıkacak.

Marmara Göz
Selahattin Demirtaş’ın eşine yönelik yapılan çirkin paylaşıma gözaltı
Güven Yapı
Selahattin Demirtaş’ın eşine yönelik yapılan çirkin paylaşıma gözaltı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Boztepeli 4 yıl önce2020-06-14 17:18:13

Ula ne deyisin Çatalkaya Soğuk yer de molim molim

0
-0
Yorgun demokrat 4 yıl önce2020-06-14 16:45:45

Haberde basli basına bi provokasyon oldugu apaçık hesabın sahibi büyük ihtimal hdp li ve ustaca bi kurgu yapılmış adı gecen arkadasın suçsuz olduğu anlaşılacaktır umarız kaldıki akyazımızın seçilmesini bile ben manidar buluyorum

2
-2
Otomobilde ceset bulundu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup