YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

SATSO BAŞKANI KÖSEMUSUL’DAN ATSO’YA ZİYARET

15-09-2017 10:55:20 - AKYAZI
SATSO BAŞKANI KÖSEMUSUL’DAN ATSO’YA  ZİYARET

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul ve Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci ATSO Başkanı Z.Şinasi Bayraktar’ı makamında ziyaret etti

Özgür Adımlar
Satso Başkanı Kösemusul, Ticaret ve Sanayi Odası Sakarya merkez haricinde ilçelerde tek olarak Akyazı’da bulunmaktadır. Bugün ATSO Başkanımız Z.Şinasi Bayraktar abimizi Başkan yardımcım ile birlikte ziyarette bulunduk.  Atso Başkanımız bizlerin duayenidir. Kendisiyle ilimiz ve ilçelerimiz ile ilgili ticaret ve sanayi alanında yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldik.  Sanayisi, turizmi ve tarımı ile hızla gelişmekte olan Akyazı’da kurulması planlanan Sera OSB ve Sanayi OSB lere SATSO olarak bizde bugüne kadar vermiş olduğumuz desteği bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bildiğiniz gibi büyüğümüz olan Başkanımız Şinasi Bayraktar Akyazı’nın her türlü gelişimine büyük katkılar vermiş ve vermeye de devam ediyor. Dedi.
 
Başkan Bayraktar, Satso Başkanı Kösemusul ve Başkan Yardımcısı Yılgenci odamıza ziyaretime geldikleri için çok teşekkür ederim. Satso Başkanı Kösemusul ile ayda bir  araya gelerek fikir alışverişlerinde devamlı bulunuyoruz. Başkanımızın da belirttiği gibi önceliğimiz ilimiz ve ilçemizin ticaret, sanayi ve turizm alanında gelişmesine yön vermek, gerekli düzenlemeleri yaparak emin adımlarla ilerlemektir.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup