ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

Sanayi Derneği Başkanı bu açıklamayı yaptı

21-09-2021 11:24:02 - AKYAZI
Sanayi Derneği Başkanı bu açıklamayı yaptı

Akyazı Sanayi Sitesi Koruma Kollama ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Çetin Sarı, sanayide mafya vari bir yapılanma çalışması görüldüğünü öne sürdü.

Özgür Adımlar
Dernek Başkanı Sarı yaptığı açıklamada, çarpıtılmış ve yalan ifadeler kullanılarak şahsını ve başkanı olduğu derneği töhmet altında bırakmayı amaçlayanlar olduğunu belirtti. Sarı açıklamasında; "
Kendisine gazeteci kimliği yakıştırmaya çalışan facebook hesabından hakkımda abartı  çarpıtılmış ve yalan ifadeler kullanıp şahsımı ve başkanı olduğum STK'yı töhmet altında bırakmayı düşünen kişiyi muhatap almam söz konusu değildir.
Muhatabımız sanayi sitemiz esnafları ve malikleri olup, kendilerini doğru kayıt,  evraklar ve belgeler ile bilgilendirmeye hazır olduğumuzu beyan eder irtibat büromuzda hazır beklediğimizi belirtiriz.
Sanayi sitemizde son zamanlarda kendi tabirleri ile "çökme" konusunda mafya vari bir yapılanma  çalışması görülmekte olup tek engel olarak gördükleri şahsım "çetin sarı"yı itibar zaafiyetine uğratmak, bezdirmek  şevkimizi kırmak için bahsi geçen şahsın bu yapılanmaya açık destek verdiği görülmektedir. Bu kişi ve kişiler ile gücüm yettiğince mücadele edeceğim. Yel kayanın anca tozunu alır" ifadesini kullandı.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Vatandaş Kemal 3 yıl önce2021-09-22 23:04:03

Sanayi Sitesinde yıllarca görev yapıp bir sorunu dahi çözemeyen beceriksiz bu ekibin gitmesi en büyük hizmetleri olacaktır. Yeter artık başkan istifa! İşiniz gücünüz orada burada beleş yemek yiyip fotoğraf çektirmek. İstenmiyorsun çek git artık!

0
-0
Sinzn usta 3 yıl önce2021-09-22 11:10:39

Yönetimde kan değişimi iyi olacak. Sanayiye hizmet etmeyenler gidebilir. Hizmet vaat edenler gelebilir.

0
-0
Vatandaş 3 yıl önce2021-09-21 22:50:42

Hiç bir işe yaramıyor kimse yağmur yağdığı zaman göl oluyor her taraf hurda araç dolu Başkan bir işe yaramıyor demekki

1
-0
Sinan 3 yıl önce2021-09-21 21:41:09

Sanayi odaları başkanları ne iş yapar acaba. Akyazı sanayisi ihtiyaca cevap vermiyor. SGK arkasına yapılması beklenen sanayi ek dükkanları niye yapılmıyor acaba?

1
-0
ANKA 3 yıl önce2021-09-21 15:30:06

Akyazı Sanayi Sitesi Koruma Kollama ve Yaşatma Derneği ne işe yarar? Madeni Sanaatkarlar odası ne işe yarar ? Sanayi sitesi için ikisinede gerek varmı ?

2
-0
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks