Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Saldırıdan 2 yıl sonra yaşamını yitirdi

13-07-2020 15:08:11 - AKYAZI
Saldırıdan 2 yıl sonra yaşamını yitirdi

Hardal Burger Akyazı
Düzce Gümüşova'da orman kesimi yapan işçiler arasında çıkan 3 kişinin öldüğü silahlı kavgada ağır yaralanarak makineye bağlı yaşayan Hendekli 28 yaşındaki Yalçın Acıbal (28) hayatını kaybetti.
 
2 Temmuz 2018 günü Hendek ilçesinden ağaç kesim işi için Gümüşova Yeşilyayla Köyü’ne gelen 9 kişi arasında kesilen ağaçlardan arta kalan odunların paylaşılması konusunda tartışma yaşanmış. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi ile birlikte orman kesim işçilerinden Olcay Bak, yanında bulunan av tüfeği ile rastgele ateş etmesi sonucu Hakan Çalışkan, Erdal Küt ve Bayram Küt olay yerinde yaşamını yitirirken, Yalçın Acıbal, Furkan Demiray ve Erol Demiray ise yaralanmıştı.
 
Olayda ağır yaralanan Yalçın Acıbal, makineye bağlı yaşamını sürdürüyordu. Durumu kötüleşen Acıbal, kaldırıldığı Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.
 
Acıbal’ın vefat haberi sonrası yakınları ve sevenleri yasa boğuldu.
 
TOPRAĞA VERİLDİ
 
28 yaşındaki Yalçın Acıbal’ın cenazesi,Hüseyinşeyh Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Hüseyinşeyh Aşağı Mezarlığında bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.
 
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden