Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Toprak Turizm

Sakarya Valisi'nden muhtarlarla toplantı talimatı

13-10-2021 21:40:34 - AKYAZI
Sakarya Valisi'nden muhtarlarla toplantı talimatı

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, önümüzdeki günlerde tüm ilçelerde Kaymakamların başkanlığında Muhtarlar Toplantısı yapılması talimatı verdi.

Hardal Burger Akyazı
Vali Kaldırım'ın talimatıyla
16 İlçe Kaymakamının başkanlığında ilgili kamu-kurum ve kuruluşlarının yetkililerinin katılımlarıyla önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek toplantılarda; muhtarların talep, öneri ve görüşleri alınarak sorunlar yerinde tespit edilip çözüm yolları istişare edilecek.
 
“Vatandaşın Sorunlarını ve Taleplerini En İyi Muhtarlarımız Bilir”
 
18 Ekim Pazartesi Sakarya Muhtarlar Federasyonu Yönetimi ve 16 ilçenin Muhtarlar Dernek Başkanları ile bir toplantı yaparak sorun ve taleplerini kendi başkanlığında dinleyeceklerini ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldırım, vatandaşların sorun ve taleplerini en iyi bilen, hem devleti hem de Milleti temsil gibi önemli bir görevi üstlenen muhtarları çok önemsediklerini ve yönetim anlayışında muhtarların temel yapı taşlarından birisi olduğunu ifade etti.
 
Kaldırım; "Huzur Şehri Sakarya’mızda muhtarlarımızla çok yakın çalışmalar içerisindeyiz. Bizim ve kurumlarımızın kapısı muhtarlarımıza her zaman açık. Onların belirttiği sorunlar ve talepler, vatandaşlarımızın öncelikle çözülmesini istediği hususlar. Gittiğimiz ilçelerde uğradığımız her mahallede öncelikle muhtarlarımızın öneri ve görüşlerini alıyoruz, not ediyoruz, gereğinin yapılması için de talimatlarımız oluyor. Daha sonra muhtarlarımızla birlikte vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirip onların da sıkıntılarını, taleplerini dinliyoruz. Sorunların yerinde tespiti çözüm üretmenin en sağlıklı yoludur. Muhtarlarımızla birlikte çözüm odaklı çalışmalar yapıyoruz, yapmaya da devam ediyoruz.
 
“Geniş Katılımlı Toplantılarda Sorunlar Masaya Yatırılacak”
 
Önümüzdeki günlerde 16 ilçemizde Kaymakamlarımızın başkanlığında ilgili birim müdürlerinin de katılımlarıyla geniş kapsamlı toplantılar yapılacak. Bu toplantılarda Muhtarlarımızın istek, dilek ve şikâyetlerinin öncelikli olarak ele alınması ve gereğinin de yapılması talimatı verdim” dedi.
 
“Muhtarlar Gününü Kutladı”
 
Muhtarlarımızın halka en yakın seçilmiş yönetim birimi, devletin halkla en sıcak temas noktası, devletin güler yüzü ve şefkat eli, halkın yönetime katılımının en önemli aracı olduğuna vurgu yapan Vali Çetin Oktay Kaldırım, tüm Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik ettiğini de sözlerine ekledi.
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
eleman 3 yıl önce2021-10-15 00:36:49

sevgili mevlüt, olayı kişiselleştirme, kimi muhtar işini iyi yapar, kimi görevini kötü yapar. ülkenin kurumsal olarak böyle bir pozisyona ihtiyacı yok. ülkenin bir an önce muhtar, imam gibi yüklerden kurtulması gerek. namaz kıldırıp para almak islamin hangi şartında yazıyor mesela. bunun benim vergilerimden ödenmesini de kabul etmiyorum. dünyada devletten maaş alan papaz yok mesela. papazlar yolda para topluyor. bizdeki imamlar maşallah 2 asgari ücret lojman.

1
-0
mevlüt gedik 3 yıl önce2021-10-14 20:14:56

muhtarlık tarını arastırın oyle yorum yapın veya gelın bır gun cayımı ıcın mutar olarak neler yaptıgımı anlatayım sıze arkadaslar

1
-1
ercan 3 yıl önce2021-10-14 18:47:30

Muhtar dinlese ne olur sen dinlemedikten sonra muhtar bilse ne olur sen bilmedikten sonra

0
-1
eleman 3 yıl önce2021-10-14 13:46:14

bizim vatandaş muhalefete muhalefet etmeyi öğrenmiş. muhtarlık gereksiz bir organizasyon. dünyanın hiçbir yerinde yok. boşuna seçip, boşuna maaş veriyoruz. bugüne kadar halkın sorunlarını muhtar mı dile getirdi. halkın kendi sorununu anlatacak gücü yok mu? 120 binin üzerinde kamu aracı var. benim vergimle alınıyor, benzin konuyor, bakımı yapılıyor. türkiye standardındaki başka devlet 10da 1 araçla aynı işi yapıyor. millet istediği arabaya biner, devlet görevlisi benim arabama biniyor!

5
-0
Vatandaş 3 yıl önce2021-10-14 10:27:17

Halkın sorunlarını muhtar mı bilir nasıl bir zihniyet merak ediyorum muhtar mahallenin sorununu mahalle halkının talebini bilmeyecekse neden oy verip seçiyoruz tabiki bilir muhtar görev yerindeki halkın sorununu iletebilecek tek kişide odur. Yok milyonluk arabasından in falan bikmadiniz mı bu içi boş söylemlerden Akyazının içinde milyonluk araba çok geziyor süreklide artıyor nereden buluyor o zaman millet bu kadar parayı ağlamaya gelince herkes açız diye ağlıyo ne araba eksiliyo nede çarşı yoğun

0
-5
Misafir... 3 yıl önce2021-10-14 01:20:42

Yağcılar mahallesi muhtarımız elinden geleni yapıyor ama siz bir doğalgaz getirmediniz sorunu çözemediniz neymiş imar yok neden yok k8m sorumlusu arastirdinizmi ramasli pazarköy altındere heryere bağlandı bizde bekleyelim bakalım ne zaman çözeceksiniz

0
-0
Muhtar muhtar 3 yıl önce2021-10-14 00:19:36

Adamlar biliyor ama başka kimse bilmiyor dertleri muhtardan başka

0
-0
eleman 3 yıl önce2021-10-13 23:26:17

halkın sorunlarını muhtar mi bilir? siz ne iş yapıyor sunuz? siz başka ülkenin halkı mi sınız? devlet ile halk arasında uçurum var, hep vardı, hep olacak. muhtarlardan köprü olmaz. halkın sorunlarını bilmek istiyorsanız o milyonluk resmi aracınızdan inin, işe dolmuşla kendi cebinizden ödeyerek binin. bu iyi bir başlangıç olabilir. tabi ertesi gün merkeze çekilmezseniz.

8
-2
Ahmet 3 yıl önce2021-10-13 22:14:42

2023 e hazırlık

1
-0
Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup