Sakarya'nın en güzel ezan okuyanı seçildi
Sakarya Yeni Cami Müezzini Akyazılı İsmail Samastı, Sakarya'da en güzel ezan okuyan imam olarak seçildi
Sakarya Yeni Cami Müezzini İsmail Samastı, Sakarya İl Müftülüğü tarafından yapılan Ezan-ı Güzel Okuma Yarışmasında geçen yıl olduğu gibi yine il birincisi oldu.
Sakarya Adapazarı İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Cami Müezzin Kayyımı İsmail Samastı, ilçe birincilerinin katıldığı Ezan-ı Güzel Okuma yarışmasında birinci oldu. Geçen yıl da Sakarya İl birincisi olan Samastı, güzel sesiyle jüriyi etkilemeyi yine başardı. Hoş sesi ile gönüllere hitap eden Samastı, geçen yıl yapılan Ezan-ı Güzel Okuma yarışmasında da Sakarya İl Birinciliği’ni elde etmişti.
Sakarya'yı temsilen bölge yarışmasına gidecek olan Müezzin Samastı’nın burada da benzer başarıyı elde edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.




