ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Sakarya'da sel alarmı

27-06-2022 10:55:07 - AKYAZI
Sakarya'da sel alarmı

Özgür Adımlar
Meteoroloji'nin kırmızı kodlu uyarı yaptığı Kastamonu'yu sel vururken turuncu kodlu uyarının yapıldığı Sakarya'da alarm verildi. Sakarya’nın kuzey ve doğusunda bugün yer yer çok kuvvetli (51-80kg/m2) yağış bekleniyor.
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kırmızı kod uyarısı yapılan Kastamonu’da sabah saatlerinde çay ve dereler taşmaya başladı. İnebolu ilçe merkezinden geçen çay taşma noktasına geldi.
 
AFAD, dere kenarında bulunan araçların kesinlikle kaldırılması, alt katta oturan vatandaşların özellikle dere kenarında alt katta oturan vatandaşlarında üst katlara çıkmaları, ikinci bir uyarıya kadar işyerlerinin de kesinlikle açılmaması uyarısını yaptı.
 
Meteoroloji'nin turuncu kodlu uyarı yaptığı Sakarya'da ise alarm verildi. SASKİ, AFAD başta olmak üzere ilgili kurumlar teyakkuz haline getirildi.
 
Sakarya'da öğleden itibaren kuzey ve doğusunda yağışların yer yer çok kuvvetli (51-80kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi. 
Marmara Göz
Sakarya'da sel alarmı
Güven Yapı
Sakarya'da sel alarmı
Sakarya'da sel alarmı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Merhamet 2 yıl önce2022-06-27 19:53:45

Rabbim korudun muhafaza etsin butun afetlerden Gecmis olsun butun kardeşlerimize

0
-0
Otomobil takla attı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup