Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Reşadiye'de su sevinci

11-05-2021 14:18:15 - AKYAZI
Reşadiye'de su sevinci

Akyazı'da su sorunu yaşayan Reşadiye Mahallesi'nde SASKİ tarafından yapılan sondaj çalışmasından güzel haber geldi.

Özgür Adımlar
Özellikle yaz aylarında su sorunu yaşayan Reşadiye Mahallesi'nde sorunun çözümü amacıyla SASKİ tarafından sondaj çalışması yapıldı.
 
Sondajda tahmin edilenden fazla su bulundu.
 
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Reşadiye Muhtarı İmdat Yılmaz; "SASKİ tarafından yapılan sondaj çalışmasının sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Tahmin edilenden fazla su bulunmuştur. Mahallemize hayırlı olmasını dilerim. Bundan sonraki diğer aşamalarda ise suyun analizi yapılıp pompa sistemi takılacaktır. Bu zamana kadar yapılan ve bundan sonra ki yapılacak çalışmalar için yardımlarını esirgemeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Saski Genel Müdürü Yiğit Turan ve ekibine şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ederim" dedi. 
Marmara Göz
Reşadiye'de su sevinci
Akgün Restoran Çorba
Reşadiye'de su sevinci
Reşadiye'de su sevinci
Reşadiye'de su sevinci
Reşadiye'de su sevinci
Reşadiye'de su sevinci
Reşadiye'de su sevinci
Reşadiye'de su sevinci
Reşadiye'de su sevinci
Reşadiye'de su sevinci

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Birol 3 yıl önce2021-05-14 00:52:12

Ben reşadiye halkından biriyim biz gürcü halkı yardımı sever müsafir perver insanlarız hayratlar yaptırmışız insanlar faydalansınlar diye ne yazıkli insanlar başka insanların haklarına saygı göstermiyor mesela bir hayrat benim yolumun üzerinde gelen araçlar yolu kapatıyor her zaman yolu açmalarını rica ediyorum ve birde tersliyorlar bekle biraz patmala lan falan filan ben şahsen kaymakama kadar gittim sorunu anlattım su alacaklarsa başkasını rahatsız etmeden kimsenin yolunu kapatmadan

0
-0
Asi54 3 yıl önce2021-05-12 20:06:42

Pandemi nedeniyle çeşmeler kapandı doğru.Yalnız saski su fabrikasının önündeki hayratı pandemiden önce kapatmak istemiş işletme sahibi o bana bağlı benim hayratım deyip kapattırmadı.Saski ne yaptı fabrikanın suyunda analiz yapıp kirli diyerek fabrikaya oyun yaptı.şimdi su çıkardı kendi parayla satacak.O kapılar ardında ne dolaplar dönüyor Allah görüyor.Ah edilecek reşadiye halkı değil SASKİnin ta kendisidir.Ne Reşadiyelim Ne de Gürcü

0
-0
rg 3 yıl önce2021-05-12 14:11:37

Pandemi bahane edilerek, 200 yıldır akan çeşmeleri kapattılar. Oradan su alan her kişinin duası sayesinde :eşmeler güldür güldür akıyordu. Sözüm ona Allah'ın suyunu , Kuldan sakındılar.

0
-0
Nyden 3 yıl önce2021-05-12 02:00:36

Yanlışmı anladım? Reşadiye gibi bir yer kuyu suyu bulundu diye seviniyorum? Kuyu suyu!

0
-0
Hüseyin Keskin 3 yıl önce2021-05-12 01:09:27

Şükürler olsun... Memleketimin heryerinde gerek sıcak gerekse soğuk olmak üzere su kaynakları bolca mevcut...Yine de dikkatli kullanılmalı ve israf edilmemeli...Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

0
-0
Akyaxili 3 yıl önce2021-05-12 00:59:34

Ordan içme su yu ihtiyaçlarını giderenlere Pandemiyide bahane ederek çeşmeleri kapat tilar. Inş Akyazinin kullandığı sudan daha be ter bir su çıkar...çünkü siz halkın hem beddu asıni aldınız en azindan Allah razi olsun dua sına mani oldunuz..Allah cc de sizin hakkınız da bildigi gibi hükmetsin..

0
-0
Mehmet Aydın 3 yıl önce2021-05-11 18:29:31

Su bulsa ne olurki.yol kenarındaki çeşmeleri kapattı.Suyu insana fazla gördüler.Sadece para para

2
-0
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden