Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

Recep Yıldırım Akyazı Haberi ziyaret etti

15-09-2018 16:11:18 - AKYAZI
Recep Yıldırım Akyazı Haberi ziyaret etti

AK Parti'de 22 ve 23'ncü dönemlerde milletvekilliği yaparak Akyazı ve Sakarya'ya önemli yatırımlar kazandıran Recep Yıldırım, Akyazı Haber'i ziyaret e

Hardal Burger Akyazı
AK Parti'de halen koordinatör vekillik görevini sürdüren Recep Yıldırım, Akyazı Haber'e ziyaret gerçekleştirdi. 
Akyazı Haber İmtiyaz sahibi ve İhlas Haber Ajansı Akyazı Temsilcisi Ali Yıldırım, çalışmaları hakkında Yıldırım'a bilgi verdi. 
 
Recep Yıldırım ise Akyazı Haber'in 14 yıllık çalışma sürecinde ilçeye önemli katkılarının olduğunu ifade ederek, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu. 
 
Koordinatör vekillik görevi nedeniyle sürekli şehir dışında olduğunu kaydeden Yıldırım, Akyazı'da ki gelişmeleri Akyazı Haber'den takip ettiğini belirtti. 
 
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde adı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçen Yıldırım; "Benim böyle bir başvurum olmadı. Kamuoyunda adım geçebilir. Halkımızın teveccühüdür. Bizim çalışmalarımız bireysel değil. Memleketimiz için hangi görev olursa olsun yaparız. Yapmaya devam edeceğiz. Partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım. Almaya devam ediyorum. Bu can bu bedende olduğu sürece hizmete devam edeceğiz inşallah" diye konuştu.
Akgün Restoran Çorba
Recep Yıldırım Akyazı Haberi ziyaret etti
Ürdüç

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden