Polisin Uyuşturucuyla Mücadelesi Sürüyor
Akyazı Emniyet güçleri aldığı ihbar üzerine Madanoğlu okulu karşısında boş arazide uyuşturucu madde (bonzai) kullanandığı şüphesiyle iki kişiyi gözaltına aldı.
Yapılan operasyonda Madanoğlu İlköğretim okulu karşısında ki boş arazide uyuşturucu madde kullandığı şüphesiyle 2 kişi göz altına alındı. Akyazı ilçe emniyet müdürlüğünde İfadeleri alınan gençler daha sonra kontrol amaçlı Akyazı Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan tahliller sonucunda her iki şahısta da uyuşturucu madde belirtisine rastlanmadı. Daha sonra şahıslar serbest bırakıldı.
Daha Öncede Komaya Girmişti
Yine aynı yerde daha öncede gözaltına alınan şahıslardan 18 yaşındaki B. uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı fenalaşınca Akyazı Devlet Hastanesinde önce müşaade altına alınmış, daha sonrada yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilmişti.
İlgili haber: http://akyazihaber.com/akyazi-haber-bonzai-kullanan-18-yasindaki-genc-yogun-bakim-a-alindi-10347-1.html




