Özel Okul Statüsünü ve Teknolojisini Yakalayacağız
Akyazı İnönü ilköğretim okulu 2011-2012 eğitim öğretim yılına yaptığı değişikliklerle adından söz ettirmeye davam ediyor.
Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte okulu baştan sona boyatarak ve yenilikler yaparak öğrenci velilerin olumlu tepkilerini alarak özel okul statüsünü yakalama yolunda hızla devam ediyor.
İnönü ilköğretim okuluna yapılan çalışmaları hakkında yerinde bilgi veren okul aile birliği başkanı Mustafa Aydın, okulumuza yaptığımız çalışmalar tamamen velilerimizden aldığımız görüş ve destekleri neticesinde okulumuzda büyük oranda değişikliklere gittik.
Geçen yıl okulumuz başarı oranını yüzde 35 oranında artırarak Akyazı da eğitim kalitesini artırdığını ispatladı. Bizlerde okul aile birliği olarak yakalanan bu başarıya destek sağlamak ve öğrencilerimize pozitif enerjisi vermek için oklumuzda değişiklik yapmaya karar verdik.
İlk başta işe okumuzun rengini değiştirmekle başladık Okulumuz girişinde akyazının geçmişi konu alan fotoğraf köşesi koyduk.
Okulumuza Atatürk büstü konulacak ayrıca girişe dört metreye iki metre boyunda Atatürk posteri konulacak okul merdivenlerinde sakat arabası için yer gece görüşlü kamera sistemi ve bahçemizin gece aydınlatılması için gerekli çalışmalarımız yaptık.
Okul bahçesinde basketbol alanı belirledik dedi.
“Bizim amacımız eğitimde ve teknolojide özel okul statüsüne geçmek” olduğunu ifade eden Aile birliği başkanı aydın, okulumuzda bulunan kupa ilçede hiçbir okulda yok buda demektir ki okulumuz aslında başarılı bir okul ama bunu gösterememişiz. Okulumuzun hemen yanında anaokulu yapılıyor ve bir ay içinde faaliyete geçecek.
Diğer tarafta öğretmen lisesi var. Mevcut okul binamıza ikinci eğitim öğretim yılında 12 derslik ek bina yapılacak. Mahemizde yaşayan geleceğimiz olan çocuklar anaokulundan başlayarak en iyi üniversite kapısına kadar götürebilecek üç okul yan yana.
İnönü Mahesi gelişiyor eğitim kalitesi artıyor ve bizlerde veliler olarak okul aile birliği olarak çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirebilmek için elimizden geleni yapacağız dedi.
Sezai YOLCUOĞLU




